Mažosios akademijos 2018-2019 m. m. kursų įvertinimas

Kaip vertinate išklausytų kursų turinį, pateikimo būdą, dėstytojo bendravimą su auditorija? Galite įvardyti kursus konkrečiai ir juos aptarti?

  1. Kiek per sudėtingai aiškino,per daug teologiškai,kaip studentams besimokantiems seminarijoje.. Reiketu paprasčiau ir suprantamiau paiškinti temas,sąvokas,kad būtų aiškiau...Per sudėtingas buvo turinys,bei aiškinta kaip klierikams,o turinio norėtųsi kad daug paprasčiau aiškintu žmonėms,kurie nesimokina teologijos,filosofijos,kad butu suprantama medžiaga iškarto...
  2. Šv. Raštas, Jonos knyga, kurią vedė dėstyt. kun. teolog. lic. Mozė Mitkevičius; Rytų Bažnyčios: istorija, teologija, kultūra, kurias vedė dėstyt. diak. mgr. G. Jurgis Sungaila; Lietuvių mitologija, kurią vedė dėstyt. prof. V. Ališauskas - man šios paskaitų temos buvo labai įdomios; jų vedimas prikaustydavo dėmesį ir buvo įdomu klausytis bei neprailgdavo laikas. Labai dėkoju dėstytojams ir Jums už temų parinkimą ir paskaitų organizavimą!
  3. Turinys: ne visai suderintas buvo su kurso pavadinimo. Nieko naujo nesuzinojau, nes buvau jau skaiciusi nemazai sita tema, o kurso pavadinimas atrode visai kitaip. Pateikimo budas neblogas. Bendravimas su auditorija - adekvatus.
  4. Vertinu teigiamai.
  5. Nepaprastai patiko. Esu sužavėta doc. dr. Naglio Kardelio paskaitomis apie šv. Augustino teologijos ir filosofijos dialogą.
  6. I. Gudauskienės paskaitos visada įdomios, patraukia gilesnėmis mintimis. N.Kardelio paskaitos pateiktą temą išplečia, jos apima platesnį lauką.Tai įdomu ,
  7. Teigiamai.
  8. Visų lankytų kursų turinį, pateikimo būdą, dėstytojų bendravimą su auditorija vertinu labai gerai.
  9. Gerai,tik gal per daug informacijos kaip vienai dienai,bet tai man asmeniškai.
  10. Labai gerai vertinu visų LKMA išklausytų kursų turinį bei perteikimo būdą. Dėstytojai profesionalūs, giliai išmanantys dėstomą dalyką ir gebantys sudominti auditoriją. LKMA kursai man yra dvasinė atgaiva. Dėkoju dėstytojui kunigui Mozei Mitkevičiui ir dėstytojai dr. I. Gudauskienei už atskleistus šv. Rašto prasmių klodus. Žavi dėstytojo dr. B. Ulevičiaus bendravimas su auditorija, tikrumas, betarpiškumas. Nuoširdžiai dėkoju kursų organizatoriams ir dėstytojams.