UserK.Valevicius
Results188
Vieša
Pranešti

X ir Y grupių žmonių žinios apie miltus ir miltinius produktus

Esu Kauno kolegijos Dietetikos studijų programos III-čio kurso studentas Kastytis Valevičius. Rašau baigiamąjį darbą tema: "X ir Y grupių žmonių žinios apie miltus ir miltinius produktus". Maloniai Jūsų prašau atsakyti į mano parengtos anoniminės anketos klausimus. Anketos duomenys bus apibendrinti ir panaudoti tik mano baigiamojo darbo rengimui.
Iš anksto dėkoju už Jūsų sugaištą laiką ir jeigu Jums kiltų klausimų, susijusių su Jūsų mityba, rašykite man šiuo adresu: [email protected]

Šios anketos rezultatai viešai nepublikuojami
1. Kaip vertinate savo žinias apie mitybą?
2. Jūsų nuomone dažnai vartoti miltinius produktus:
3. Kiek miltinių patiekalų suvalgote eilinę dieną įskaitant duoną ir pyrago gaminius?
4. Pažymėkite miltus, kurių niekada nenaudojate patiekalų ruošimui?
5. Kuriuos iš šių miltų perkate patiekalų ruošimui?
6. Iš kurių miltų pagamintus patiekalus mėgstate labiausiai?
7. Kokius gaminius iš miltų dažniausiai vartojate?
8. Makaronai yra:
9. Pyrago gaminiai yra:
10. Kuo žmogaus organizmui yra naudingi miltiniai produktai?
11. Kokių miltų rūšių dažnas vartojimas pasižymi nauda sveikatai?
12. Ar esate patyrę alerginių reakcijų vartodami miltinius produktus? Jei taip, pažymėkite kurių miltų produktai jums sukėlė alergines reakcijas:
13. Pažymėkite miltus, kuriuose nėra gliuteno-glitimo?
14. Kokių maisto medžiagų miltuose daugiausiai?
15. Kokie miltai pasižymi mažiausia maistine verte?
16. Norint pagerinti miltų maistinę vertę juos reikia:
17. Kaip manote, ar įv. vitaminais, mineralais sustiprinti miltai, gali daryti įtaką žmogaus sveikatai, mažinant šių medžiagų trūkumą organizme?
18. Kas yra viso grūdo miltai?
19. Kokių maisto medžiagų yra viso grūdo miltuose daugiausiai?
20. Pažymėkite miltuose randamas medžiagas, kurios jūsų nuomonę yra žalingos žmogaus organizmui:
21. Kokie yra paprastųjų kvietinių miltų ir Spelta miltų rūšių skirtumai?
22. Kokius patiekalus galima pagaminti iš miežinių miltų?
23. Kokius patiekalus galima pagaminti iš ruginių miltų?
24. Kokių spalvų gali būti ryžių miltai?
25. Kaip manote, ar skirtingų spalvų ryžių miltai, gali pasižymėti maisto medžiagų skirtumu?
26. Kaip manote, baltųjų ryžių rūšies spalva yra gauta natūraliai auginant ar gauta kitais būdais?
27. Jūs esate:Privalomas
28. Kuriai amžiaus grupei priklausote?Privalomas
29. Jūsų ūgis (cm):Privalomas
30. Jūsų svoris (kg):Privalomas
31. Jūs gyvenate:Privalomas
32. Jūsų išsilavinimas:Privalomas