UAB "Panevėžio autobusų parkas" teikiamų paslaugų kokybės vertinimo apklausa

12. Ką turėtų patobulinti UAB "Panevėžio autobusų parkas" savo veikloje, kad gerėtų aptarnavimo kokybė ir dažniau rinktumėtės bendrovės autobusus?

  1. Viskas puiku
  2. Išsiplaukit tarpmiestinių autobusų užuolaidas !!! Nepastebėjau, kad būtų reaguojama į keleivių pastabas, tai ir dabar pasikeitimų nesitikiu.
  3. Su miesto autobusais viskas gerai,bet tarpmiestinį autobusą, jei yra galimybė,renkuosi kokybiškesnį kito vežėjo.
  4. 5 maršruto autobusas NAL459 važiuoja su sugedusia ventiliacijos sistema arba vairuotojas specialiai išjungė, salone virš 30 laipsnių, atsidarančių langų nėra. Tiesiog baisų, moki pinigus už važiavimą ir turi dar kankintis!!!
  5. Būtų labai gerai, jei vairuotojas būtų mandagus ir nereikėtų jo maldauti įjungti wi-fi!
  6. Norėtusi, kad autobusai Kaubariškio kaime važinėtu dažniau ir ne tik vasaros metu. Žmoniu kas met apsigyvena vis daugiau, taip pat daugiau vaikų važiuojančių į mokyklas. Autobusas važiuojantis ryte ir vakare padėtu labai.
  7. Pridėti būdą kortelę pridėti nfc funkcija.
  8. Autobusu vairuotojai turėtų bendrauti maloniau. Paprašius atidaryti bagažinę susidėti daiktams, nes po to tenka su visais daiktais ant savęs bei po kojomis ir važiuoti. Tai labai nepatogu.
  9. Reikia daugiau maršrutų nes labai blogas susisiekimas, autobusai perpildyti, vairuotojai perkrauti, nėra tvarkos ir atsakingumo.
  10. Patogesni autobusai, vairuotojų kultūra.
  11. Vairuotojai turetu deveti uniforma. Butina electronine informacija tvarkarastis stotelese. autobusai privalo vaziuotu pagal grafika
  12. Galėtų autobusai važiuoti pagal grafiką, o ne 5 ar 10min vėliau ar dar blogiau - anksčiau. 1 autobusas per valandą žiemos laike, ir tas pravažiuoja anksčiau. Kiek galima (Velžys)
  13. Labai trumpai vakare vazineja marsrutiniai autobusai , bent jau iki 22 valandos reiketu pratesti darbo laika. Sunku parvaziuoti i miesto pakrastinius rajonus, o ypac dirbant pamainini darba. Apie tai visai nepagalvota.
  14. Kniaudiškių g. galiniame autobusų sustojime, nėra stotelės su stogu virš galvos.
  15. Reikėtų atsižvelgti į keleivių srautus, nes rytiniuose autobusuose žmonės alpsta, net durų vairuotojai negali uždaryti.
  16. Nieko
  17. Ar gali 13 autobusas atvažiuoti visalaika kaip važiavo 08:01, o ne 08:05 ar 08:07 visi važiuoja i mokyklas ir tikrai butu patogiau jei atvažiuotu 08:01
  18. Darbuotojų nemandagus elgesys, informacijos nesuteikimas, nurodė dar vieną s\tel.nr kuris neatsako... Niekaip negaliu išsiaiškinti ką daryti su moksleiviais? Turime važiuoti 16 autobusu ir niekas info nesuteikia. Skambinau tel. 432387; liepė skambinti 845- 454302, neatsiliepia
  19. Tiksliau laikytis miesto autobusų grafikų, sutikslinti skelbiamus grafikus stotelėse ir internete.
  20. pirmiausia tai švara autobuse ir kad vairuotojas nerūkytų autobuse galinėje stotelėje,miesto autobusai sustoja stotelėje toli nuo šaligatvio-negalią turintiems ir vyresniems žmonėms sunku išlipti. Vasarą labai tvanku autobusuose,jau tikrai reikia kondicionierių,bet ne skersvėjų transporto priemonėse.
  21. Turetu panaikinti pabrangusius bilietus ir nesamoninga elektronine sistema dabar pagal jus 3 stoteles pavaziuot teks moket 1€ vietoi 0.52cnt svieskites galvas genijai!!!!!!!!
  22. Kad būtų komfortiskesni autobusai!
  23. Miesto autobusuose vasara per karščius į jungti kondicionierius ,o žiemą šilumą.
  24. Bendravimo kultūra ir žmoniškumas
  25. purvinos autobusų sėdynės, tiek miesto ,tiek tarpmiestiniuose autobusuose
  26. Aiškiai pateikti informacija internete
  27. Labai trūksta papildomų reisų Panevežys - Subačius, nors darbo dienomis važiuotų šia trasa dažniau. Dabar situacija tikrai yra bloga, daug žmonių lieka stotyje, nes autobusai tiesiog būna perpildyti....
  28. 2023-09-11 nebuvo 16 aut. 7.13, Paskambinus dispečerė labai nemandagiai šnekėjo. Žmonės skuba į darbus, autobuso kito nebuvo pasiusta. Autobusai turi laiku važiuoti, o tai būna ne visada, nes dažnai pravažiuoja ir anksčiau ypač galinėse stotelėse.
  29. Vaziavimo kaina.
  30. Autobusų stotis tiesiog iš pokario laikų tokios nerasime nei pas baltarusius nei pas rusus reikia jiems turistinį maršrutą Rusija Baltarusija -Panevezio autobusų stotis pelnas garantuotas viskas suluze atsisėsti net kur šiukšles
  31. Suderinti miesto autobusų grafikus. Nes susidaro toks įspūdis, kad grafikai sudaromi tikrai ne dėl keleivių patogumo. Ypač 6 ir 6a maršrutuose. Apie grįžimą namo po darbo iš kito miesto galo net kalbos nėra...
  32. Galėtu vairuotojai atidaryti galines duris (sako kad užsikirto, tada kaip išleidžia netvarkinga mašina į reisą).Beržų g.toli nuo šaligatvio sustoja autobusas.Gal butu galima stotelės vieta pažymėti kad nestatytu mašinu, nes autobusas negali privažiuoti arčiau šaligatvio.
  33. Labai apribotas važiavimas į Anykščius,praktiškai neįmanoma nuvykti,o kaip smagu būdavo per atostogas pakeliauti,dabar nebėra vakarinių reisų,o raginama pereiti prie visuomeninio transporto.Ir kam nauja autobusų stotis jei maža reisų aplamai?
  34. Vairuotojai turėtų vairuodami mažiau tvarkyti telefonu savo asmeninius reikalus (tegul ir su "laisvų rankų" įranga). Galėtų būti tvarkingesnė apranga.
  35. Pakeisti senus autobusus, ir kad veiktu juose kondicionieriai!!!
  36. Nenuimti reisų.
  37. 3 ir 15 iš rožyno važiuoja 1-2min.skirtumu,o po to 18-19min.tarpas.tikrai būtų ekonomiškiau,jei jie nebūtų taip sulipę.
  38. Viskas puikiai. Autobusai vyksta pagal grafiką. Ačiū
  39. atidarinėti galines duris kiekvienoje stotelėje,o ne kaip užsimanius vairuotojui, tada niekas nesitrombuos prie vidurinių ir nereiks iš autobuso galo rėkti, mojuoti ar lipti per visų galvas į priekį,vairuotojų pramoga raunant iš stotelės ir vartant visus autobuse turėtų baigtis pagaliau-nejuokinga.Grafikų sudarytojams-savaitgaliais į vakarinį rajoną po darbo 21val. nebėra kuo važiuoti.o geriausias pokštas-10 ir 15 autobusai važiuoja abu kartu kas pusę valandos, bet niekaip po vieną15 min skirtumu-genialu.
  40. Miesto autobusų grafikas turėtų būti tikslesnis, tai ypač svarbu vykstant į darbą anksti ryte, būna aytvejų, kad autobuso taip ir nesilauki nurodytu laiku. Internete nėra informacijos apie pasikeitusį maršrutą (dėl gatvių remonto)
  41. Įsigyti naujesnių autobusų,palaikyti švarą autobuse,mandagumo ir pagarbos iš vairuotojų.
  42. Man būtų labai patogu jei, 13nr. autobusas, važiuotų kiekvieną dieną šiaurine gatve.
  43. Galinėse stotelėse autobusai turėtų išjungti variklį, o ne nuodyti aplinkinius 10 minučių išmetamosiomis dujomis.
  44. Į Pazalvaiciu gatve truksta autobusu. Ar 11 ar 13 nors 5.30 ar dar keli prasuku ai pamainų pasikeitimo metu. Źmonėms iš Berźų , Ramygalos gatvių.
  45. Pigesni tarpmiestiniai bilietai, skaitmeniniai/elektroniniai miesto bilietai
  46. Važiuoti pagal nurodytą tvarkaraštį!
  47. Likviduokite sukriošusius autobusus kurie kažkodėl dar naudojami.Už kelionę tenka mokėti tą pačią kainą nesvarbu koks autobuso stovis, ar kiauras stogas ir vanduo laša , ar visai geras autobusas.
  48. Laba diena, Šiandien (2023.03.15) į Panevėžio autobusų stotį atvykau pasiimti mamos atsiųstą siuntą iš Šiaulių. Atėjusi į siuntų skyrių ten radau tris darbuotojas, pasakiau iš kur siunta ir kas siuntė ir nei viena nesugebėjo atrasti siuntos pagal siuntėjo pavardę. Sakė eiti skambinti mamai ir aiškintis. Paskambinau jai, ši atsiuntė kvitą, kuriame jau matėsi siuntos numeris. Kadangi ištekėjau prieš dvi dienas (tą paaiškinau ir siuntų skyriuje) mama juokaudama užrašė mano dabartinę pavardę. Pasas mano vis dar mergautine pavarde. Papasakojau situaciją darbuotojoms, parodžiau kvituką kurį siuntė mama, o šios nemandagiai atsisakė atiduoti siuntą teikdamos, kad negali, nes pavardė neatitinka. Manau vis tik, už langelio turėtų dirbti žmonės ir išklausyti situaciją, neapsunkinti jos klientui ir tiesiog įvertinti adekvačiai. Šiandien buvau be reikalo apburbuliuota trijų jūsų darbuotojų, išsiusta skambinti mamai, nes mat nei viena nesugebėjo rasti siuntos(gal verta būtų kokią tvarką ar sistemą įsivesti?) o galiausiai man siuntos net nebuvo atiduota, nes nesutapo pavardės. Esu labai nusiminusi tokiu aptarnavimu. Manau galite tikrai geriau. Klausimas, kas dabar bus su mano turtu, kurio man “negalima” atiduoti?:) Dėkui, Greta Kuklėrienė 861112907
  49. Mažiau veluoti turėtų, ypač paskutiniai autobusai.
  50. Nesildomi autobusai o ypac 16 autobusas
  51. Palaikyti darbuotojus, parodant daugiau dėmesio ir supratimo...
  52. Visada turi buti internetas. Labiausiai geda pries kitus miestus tarpmiestiniai autobusai.. vienas kitas normalus kiti pasene juodai tiesiog baisu. Net Šiauliai ruri normalius as jau neklbu apie kautra ar toks. Nu kai isedi i Panevėžio jezau tik, miesto tvarkingi grazu zet o tarpmiestiniai trenktis i kita miesta bjauru. Ne paslaptis pastebejau kad kiti tik ir ziuri kad tik kautra atvaziuotu ar toks ...busturas.. o musu net nuotaika sugenda seniena atropoja. Taip va ir pajamos nuplaukia.. .
  53. Sveiki. Būtų reikalingi kursai vairuotojams bendravimui su keleiviais Panevėžio mieste ir rajonuose. Ir vasarą būna, kad vairuotojai salonuose neįjungia kondicionieriaus. Pagarbiai Jurgita ir Mantas Eidukoniai
  54. Vairuotojai, vairuojantys miesto autobusus TURĖTŲ laikytis grafikų. Pastaruoju metu pravažiuoja anksčiau, nesilaiko nustatytų grafikų. Taip pat reikėtų paderinti miesto autobusų maršrutus. Pvz.: nr. 8 ir nr. 9 važiuoja tuo pačiu metu.
  55. Grafikus
  56. Miesto autobusų grafiko nesilaikymas- tragiškas! Pas mus kaip Mumbu jumbu gentyse- važiuoju kada noriu! 10min. vėluoti- dar labai gerai.. mano patirtis prasta su 4-uoju maršrutu. Vaikai vėluoja į mokyklą, mes - į darbus..
  57. Dar dažnai pasitaiko vėluojantys autobusai, ypač rytais, kai daugiausia važiuojančių į darbą. Šiandien ryte autobusas Nr. 6 vėlavo apie 14 minučių. Tai jau didelis minusas parkui.
  58. Važinėju dažnai ir pastebėjau, kad prie vairuotojo, esantis bilietų kompostorius geriau būtų perkeltas į galą, nes tikrai būna daug nepatogumų, kai keleiviai įlipę pro galines duris, braunasi į autobuso vidurį atsižymėti talonelį, kai tuo tarpu keleiviai įlipę pro vidurines - bando eiti į galą. Taip įvysta žmonių susistumdymas ir nepasitenkinimas. Ačiū.
  59. Kad būtų laikomasi važiavimo grafiko nurodyto stotelėse. Nei vienas autobusas neatvažiuoja nurodytu laiku.
  60. Labai malonu, kad "PANEVĖŽIO AUTOBUSŲ PARKAS" rengia akcijas "DIENA BE AUTOMOBILIO", kada keleiviai vežami nemokamai, arba prieš Lapkričio 1 ir Lapkričio 1 d.d. miesto autobusai važiuoja iki ŠILAIČIŲ kapinių. Visada stengiuosi naudotis tokiomis galimybėmis. Ir šiomis galimybėmis naudojasi tikrai nemažai miesto gyventojų. Labai norėtumėme, kad ir pavasarį prieš motinos dieną būtų galima nuvažiuoti iki ŠILAIČIŲ miesto autobusais. Tokia paslauga labai reikalinga. Ačiū.
  61. viskas butu gerai tik priemiestiniu autobusu mazoka
  62. Svarbu, kad laikytųsi nustatyto eismo tvarkaraščio, ypač piko valandomis ir nereikėtų laukti po 20 - 30 min. Artėja vėsus metų laikas, kol sulauki autobuso tenka sušalti.
  63. Visų pirma, autobusų vairuotojas autobuse neturėtų rūkyti, tačiau ketvirto maršruto galutinėje stotelėje vairuotojai rūko dažnai ir net nereaguoja į pastabas. Antra, ketvirto mašruto autobusų vairuotojai maršrutą baigia sustojime "Pas Katiną", mat reikia nueiti apsipirkti darbo metu, o keleiviai palauks. Trečia, vairuotojai nuo šaligatvio sustoja per metrą, tad senyvo amžiaus keleiviui sunku įlipti, o ką kalbėti apie neįgalius asmenis. Jau bus geras mėnuo, kai ketvirto maršruto autobusas, išvykstantis iš stotelės Molainiai 17.03 val., arba vėluoja po 15-20 min., arba iš viso neatvažiuoja. Jei nesugebama laikytis tvarkaraščio, gal vertėtų jį keisti?
  64. Laikytis autobusų važiavimo grafiko. Šiandiena nesulaukėme 15 maršruto 45 min. Nors programėlėje rodo galutiniame taške stovinčius tris autobusus. Dispečeris,informuoja kad nesuspėja. Įdomu kodėl?
  65. Reikėtų kuo greičiau pereiti prie elektroninio bilieto miesto maršrutiniuose autobusuose. Miesto maršrutiniai autobusai nesilaiko skelbiamo grafiko, dažnai vėluoja arba visai nebūna tam tikrų reisų.
  66. Kad autobusai nebūtų persmirdę cigaretėmis ir juose nerūkytų vairuotojai, nemalonu išlipti skaudančia galva ar smirdinti tabaku.
  67. Informuoti svetainėje jei autobusas, pagal grafiką nepasirodys.
  68. Autobuse ,įlipus 6.39 val.Vaikaus stotelėje 13 maršruto autobusas jau prirūkytas! Labai nemalonu,norėčiau,kad tai nepasikartotų,nes taip būna dažnai.
  69. Viskas neblogai, tik labai trūksta miesto maršruto 13 autobuso ryte apie 8:30.
  70. Vairuotojai turėtų laikytis grafiko,nes labai dažnai pasitaiko nukrypimų,ypač 7 maršruto,važiuojant iš galinės stotelės Velžio kelias,kartais pasigendu vairuotojų profesionalumo,taisykles žinau,nes pati vairuoju
  71. labai gaila ,kad nebeliko jokio susisiekimo nuo Mazeniu iki Vadokliu esantiems kaimams
  72. Daugiau maršrutų ir dažnesnių......
  73. vairuotojų kompetenciją ir išprusimą
  74. Vairuotojai kai kurie tegul nepatingi pakelti užpakaliu nuo sėdynės atidaryti bagažo skyrių nesakydami mes to ir to nevezam mano atveju nenorėjo vesti el paspirtuko
  75. Pastoviai vėluoja , net anksciau pravažiuoja !!!! Košmaras kaskoks!!! Vairuotojai važiuoja nesaugių greičiu, net pačius kliūtį nesugeba sustoti , keleiviai stabdimo metu pergriuna !!!
  76. Vairuotojas ,turi buti labai ,mandagus ir padėti ,iškelti bagaža.
  77. Miesto maršrutiniai autobusai stotelėse būtų gerai, kad sustotų prie šaligatvio, o ne už pusės metro ar daugiau. Būtų patogiau išlipti.
  78. Reikėtų padaryti, kad bilietas galiotų miesto autobusų persedimams tam tikrą laiką
  79. Kultūringesni vairuotojai, nekeliantys balso kiekvieną kartą, gavę stambesnę kupiūrą ir nenorėdami skaičiuoti grąžos. Taip pat tvarkaraščio laikymasis - netoleruotinos situacijos, kuomet ir taip pavėlavus vairuotojas leidžia sau keletą minučių rūkyti ir taip dar labiau pavėlinti išvykimą. Reikšmingas ir adekvatus maršrutui autobuso (jo dydžio, vietų skaičiaus) parinkimas, kadangi populiariais maršrutais vykstantys autobusai perpildyti
  80. Sveiki.Labai pAsipiktinusi jusu paslaugomis .Nerasykit tvarkarasti kuriame nesamones netikslumai neina pagal grafika jusu autobusai vairuotojai pravaziuoja atba visai neatvaziuoja kas per imone i ka ziuri direktorius pro pirstus. Cia reiketu kviest krospondentis gal tada susipprasxkaip reikia dirbti y
  81. Neatsariai tarpmiestinių autobusų tvarkaraščio
  82. Nepatinka kaip yra pažymėti tarpmiestiniai panevėžio autobusai. Netinkama reklama
  83. labai viskas gerai
  84. Paskutiniu metu kelia nerimą ir gyventojų pyktį, kai 4 autobuso reikia laukti 1-1,5 val ir pagal grafiką atvažiuoja kas trečias...arba išvis atvyksta kada nori- ne pagal tvarkaraštį.
  85. Miesto maršrutiniai autobusai turi laikytis grafiko.Nr.4 maršrutinio autobuso d.d. 17.30 val.Alantos stotelėje labai dažnai nebūna.Senesniuose autobusuose labai nešvaru.Neteisingai išdėstytas talonėlių atsižymėjimas.Įlipimui skirtos vidurinės ir galinės durys,o talonėlį atsižymėti galima tik prie vidurinių durų arba priekyje.Rankų dezifektantų talpos turi būti prie išlipimo durų,bet randasi kažkur tai.
  86. Internetiniuose miesto autobusų tvarkaraščiuose puslapyje www.stops.lt, pasirinkus „Rodyti stotelių žemėlapį“ ir pažymėjus atskirą stotelę, jau kuris laikas nebeveikia funkcija „Parodyti išvykimo laikus“. Anksčiau ši funkcija puikiai veikė ir buvo labai patogi. Prašyčiau sutvarkyti!
  87. Amzinai veluoja autobusai kiek galima!!! 4autobusas iš vaivadu ketvirta diena nera autobuso 17.44val.tai kaip suprasti???!!!
  88. tai kad Panevezio autobusu parko autobusai Kupiškio kryptimi visai nevaziuoja
  89. Miesto autobusai turėtų laikytis grafiko. Ypač 6, 6A.
  90. Autobusų vairuotojai ne visada būna paslaugūs ir mandagūs,nekreipia dėmesio,jei važiuoja neblaivūs keleiviai
  91. Sutvarkyti miestinių autobusų tvarkaraščius! Autobusai važiuoja (6, 6A) arba kas 2 minutes, arba kas valandą.
  92. Grąžinti savaitgalinius priemestinius maršrutus
  93. Man labai svarbu grafiko patogumas. Pvz. Autobusas Panevėžys Žižmiai ryte išvažiuoja iš Panevėžio po penktos val. Ryte miesto maršrutu sunku laiku atvažiuoti į stotį. Grafikas nepatogus. Vargstam aš ir kiti, kuriems reikia naudotis tuo maršrutu. Visi jauni važiuoja savo automobiliais, bet yra žmonių, kuriems tai svarbu. Ir gerai būtų, jei tas maršrutas būtų pratęstas iki Pagirių miestelio Kėdainių raj. Žmonės važiuoja iki Žižmių, o paskui juos pasiima artimieji. Nejaugi už 6 km. jau nebe Lietuva?
  94. Gerinti bilietų pirkimo sistemą
  95. Norėtumėm ,kad autobusas į sodo bendriją "Šilas" važiuotų Klaipėdos gatve link aplinkelio ir iki žiedo ,o tada link sodų.Nes "Vaitkaus" sustojime būna daug žmonių.Dabar labai nepatogų miesto gatvėmis iš autobusų stoties laviruoti.O tai ir vairuotojams nepatogu ir kūro sąnaudos didėja ir keleivims nepatogu.Būtume labai dėkingi "Vaitkaus" sustojimo keleiviai.
  96. Atsižvelgti į tvarkaraščius ir laiku išvažouoti iš reikiamos stotelės.
  97. Priemiestinių autobusų grafikai stotelėse mieste ,kaip Vaitkaus stotelė Klaipėdos gatvėje .autobusai važiuojantis iš sodo bendrijų iš leistų visose stotelėse miesto ribose, juk tai nesudėtinga.i sodo bendrijas važiuotų zemadugniai autobusai.
  98. Autobusų patogumas ilgesniai negu puse val kelionei
  99. Reikėtų,kad pasikeistų vairuotojų elgesys
  100. Į Pažalvaičių 1 važiuoja tik 6 ir 6a tuo pačiu maršrutu. Pageidautina kad ryto valandomis šią stotelę pasiektų ir kiti autobusai . Ar 11, ar 7, ar 13.Daugiau źmonių galėtų naudotis paslauga.