Turizmo paslaugų sutartis

Jūsų komentarai. Ačiū

  1. Linkiu sekmes rasant darba.
  2. Labai nusivyliau išleidusi vaikus į Egiptą. Jiems teko gyventi 4* viešbutyje (viskas įskaičiuota). Gyveno kartu su driežais, kondicionierius sumontuotas prie san. mazgo, neaišku ką jis ten vėsina. Maitinimas prastas. Gidui pareiškus pretenzijas ir paprašius suteikti sutartyje numatytas sąlygas, pradėta grąsinti papildomais mokesčiais. Taigi už kelionę sumokėjus apie 8000 Lt., dar tiek reikia vežtis norint normaliai pailsėti.
  3. jai tai turės įtakos teikiamų turizmo paslaugų kokybei tai smagu. Anketa apriboja atsakymus į klausimu pasirinkimo teisė tik į vieną atsakymą , o yra vietų kur tiktų du atsakymai.
  4. Labai svarbu, kad pastoviems klijentams butų įpatingas dėmesys. Ir tiems, kurie atsiveda su savimi didesnes kompanijas, nes šiuo metu gauni kokį nors simbolinį padėkojimą
  5. Anketa pakankamai atspindi problemas, kurios kyla turistamsms
  6. Anketos klausimai aktualūs, kadangi vis daugiau lietuvos gyventojų vysta į turistines keliones, tuo paciu kyla daugiau problemų ir ginčų
  7. dažniausiai kelaiuju su užsienio šalių kelionių agentūromis, dėl blogos patirties keliaujant su Lietuvos kelionių agentūromis.
  8. Aciu uz vykdomas apklausas, tikiuosi jos ka nors pakeis..
  9. Per velai susizgribo tos agenturos galvoti apie klientus ir paslaugu kokybe. Keliautojai jau suprato, kad permoka uz "paslaugas". Kas is tikro rimtai galvoja apie KELIONES, tas pats sekmingai jas susiorganizuoja.
  10. Sėkmės Jums!