Socialinių darbuotojų apklausa_dirbantiems NUOTOLINĮ darbą karantino metu.

Įrašykite kitus iššūkius, su kuriais susiduriate:

  1. Kaip socialinis darbuotojas netekau dalies savo vaidmenų. Mažiau įtakojami klientai, mažėja jų motyvacija.
  2. ------
  3. Aš dirbu ir nuotoliniu būdu ir tm tikrom dienom darbo kabinete, nes reikia pateikti įvairius dokumentus, buities ir gyvenimo salygų patikrinimo aktus, atsakymus į gautus paklausimus, nuskanuoti užpildytus klausimynus ir kt dokumentus pagal poreikį.ausimynus
  4. Sunkiau pasiekti savo klientus; taip pat bendravimas su jais nėra toks betarpiškas, kaip buvo iki karantino; nesant gyvo bendravimo sunku suprasti kokia situacija yra šeimoje, vaiko emocinę būklę ir taikyti reikiamas intervencijas; kartais išlendantis vienišumo pojūtis darbe, nes nebematai kolegos nuolat, kaip buvo įprasta; intensyvesnis bendravimas nei įprasta su kitų organizacijų socialiniais darbuotojais, dalinimasis informacija - trūksta koordinavimo tarp skirtingų įstaigų, dirbančių su tuo pačiu klientu; sunkiau suteikti palaikymą ar reikiamą pagalbą vien telefonu ar vaizdo pokalbiais.
  5. Neaiškūs lūkesčiai darbo kolektyve
  6. Lankydama klientą riaikuoju tiek jo, tiek savo sveikata.
  7. Nežinomybė
  8. Dirbti savaitgalio dienomis pristatant maistą klientams.
  9. Daug naujų užduočių, ministerija ir valstybės kontolė praš duomenųo pateimti
  10. Dirbame buotoliniu budu, bet po keleta dienų per savaitę vykstame i klientų seimas ar su jais susitinkame įstaigoje, todel kyla gresme del uzsikretimo, nes turime tik paprastas plonas kaukes.