seb Vilniaus bankas

10. Jei turite nusiskundimų, tai kokių?

  1. tyhujkolp
  2. n
  3. seb vilniaus banke pastebejau, kad darbuotojai nera pakankamai susipazine su savo dabu. pvz.: kad per viena naujoke darydama tarptautini pervedima ir ji man nesutekusi pilnos informacijos pakankamai praradau pinigu.Ir dar kiekvienuose skirtinguose filialuose skirtingi atsakymai.Tikrai nebedarysiu jokiu operaciju per si banka, nusivyliau, butent antakalnio Katerina Caikovskaja neisivaizduoju kaip ja ten prieme dirbti.
  4. Gal turiu nusiskundimu ne tiek saskaitom, bet bankas dirba labai trumpai iki 16 ar 16.30 val. Praktiskai po darbo i banka nera sansu patekti. savaittgaliais nedirba. Nueini i banka, visada eiles didziausios o kai prieini prie aptarnaujancio personalo atsakymai buna salti, atrodo ko tu cia durneli atejai. Zodziu...vakar atsidariau saskaita Hansa banke ir ruosiuosi su Vilniaus banku jokiu reikalu netureti. Hansa dirba savaitgaliais ir kiekviena diena zymiai ilgiai. Aptarnaujantis personalas paprastesnis ir maloniau aptarnaujantis.
  5. norint isideti grynus pinigus i savo saskaita, atejus i banka reikia labai ilgai laukti, o pats paslaugos suteikinas uztrunka vos pusantros minutes, o laukiu dazniausiai daugiau nei pusvalandi!!!
  6. Buvau priverstas juo naudotis, neturejau pasirinkimo. Nepatinka agresyvi pletros politika.
  7. negalima atsiskaityti perkant lėktuvo bilietus
  8. Kol kas jokiu nusiskundimu neturiu.
  9. Viskas per daug lėtai vyksta, tenka ilgai stoveti eilėse ir pan