Restoranų/barų lauko terasų biožidinio dizainas

Apklausą vykdo VGTU Pramonės gaminių dizaino IV kurso studentė Karolina Narbutaitė. Mano bakalaurinio darbo tema - ekologinis buitinis šildymo prietaisas, skirtas restoranų/barų lauko terasoms. Jūsų atsakymai man padės atlikti rinkos poreikių analizę bei suprasti vartotojų poreikius.

Iš anksto dėkoju!

Jūsų lytis?

Jūsų amžius?

Kaip dažnai lankotės restoranuose/baruose?

Kiek laiko praleidžiate restorane/bare?

Jei lankotės restorane/bare, kurioje erdvėje esantį staliuką mieliau renkatės?

Ar Jums priimtina žvakės liepsna ant stalo, kol Jūs vakarieniaujate/leidžiate laisvalaikį?

Ar Jums rūpi, kad pramoninis gaminys būtų gamtai draugiškas?

Biožidiniuose naudojamas ekologiškas kuras – bioetanolis – tai kuras, gaminamas iš natūralių produktų: medienos, kukurūzų, grūdų, ryžių atliekų biomasės. Bioetanolis pasižymi neutralumu, nes neišskiria į aplinką tiek anglies dioksido, kiek jo išskiria deginama anglis, gazolis ar dujos. Ar Jums patiktų tokio prietaiso alternatyva ant stalo? T. y. jei biožidinys būtų nedidelių gabaritų ir tarnautų kaip žvakės alternatyva, taip pat šildytų aplinką.

Biožidiniuose naudojamas ekologiškas kuras – bioetanolis – tai kuras, gaminamas iš natūralių produktų: medienos, kukurūzų, grūdų, ryžių atliekų biomasės. Bioetanolis pasižymi neutralumu, nes neišskiria į aplinką tiek anglies dioksido, kiek jo išskiria deginama anglis, gazolis ar dujos. Ar Jums patiktų tokio prietaiso alternatyva ant stalo? T. y. jei biožidinys būtų nedidelių gabaritų ir tarnautų kaip žvakės alternatyva, taip pat šildytų aplinką.

Jei restoranų/barų biožidinys būtų daugiafunkcinio modulinio dizaino, kokias funkcijas galėtų atlikti?

Susikurti savo anketąAtsakyti į šią anketą