RESTORANO ,,ROMUVA“ VEIKLOS GERINIMAS: BŪDAI IR GALIMYBĖS
Gerbiamasis restorano ,,Romuva“ kliente,
Anketa skirta nustatyti restorane – motelyje ,,Romuva“ teikiamų paslaugų kokybę bei išsiaiškinti Jūsų poreikius. Apklausos metu gauti rezultatai bus panaudoti pagerinti paslaugų kokybę bei plėsti paslaugų pasiūlą.
Prašyčiau perskaityti kiekvieną klausimą ir pažymėti X tą atsakymo variantą, kuris Jums priimtinas. Jeigu nėra priimtino varianto, prašau parašyti savo. Klausimuose, kurių atsakymai pateikti lentelės forma, taip pat pažymėkite savo atsakymą kiekvienoje grafoje. Anketa anoniminė, pasirašyti nereikia.
Apklausą atlieka Šiaulių valstybinės kolegijos Turizmo administravimo 4 kurso studentė Lina.
AČIŪ už Jūsų sugaištą laiką!
1. Kaip dažnai Jūs asmeniškai naudojatės maitinimo įstaigų paslaugomis (kavinėmis, restoranais ir pan.)? (Galima žymėti nedaugiau dviejų)
2. Maitinimo įmonėse dažniausiai lankotės?
3.Kokie kriterijai labiausiai lemia viešojo maitinimo įstaigos pasirinkimą? (Galima žymėti nedaugiau dviejų)
Kita (įrašykite)
4.Kiek laiko skiriate pietums?
5.Kokią maitinimo įmonę renkatės dažniausiai?
6.Iš kur sužinojote apie restoraną - motelį "Romuva"?
7.Įvardinkit kokias meniu pozicijas dažniausiai renkatės? (Galima žymėti nedaugiau dviejų)
8.Kaip vertinate restorano „Romuva“ patiekalus?
9.Kaip vertinate restorano „Romuva“ aptarnavimą?
10.Kokiose, Jūsų nuomone, srityse turėtų tobulėti „Romuva“?
Kita (įrašykite)
- barmenes, jei jas taip galima pavadinti, reiktu truputi kulturos ismokyti, bendravimo.. nes kai prieini prie baro, ir kai pripuola akis isdegusios ir klykia " ka gersat"? tai tikrai norisi apsisukti ir iseiti :)