RASK 2 kurso studijų kokybės įvertinimo apklausa

Prašau parašyti, ko tikitės iš studijų kitais metais? Kokius dalykus norėtumėte turėti? Kas turėtų pasikeisti, kad studijos taptų kokybiškesnės.

  1. Apskritai, norėčiau daugiau dalykų, vieni iš jų - Rytų Azijos šalių ekonomika, politika, šių dienų geopolitinė situacija. Kad studijos taptų kokybiškesnės, kaip minėjau, reikia daugiau dalykų. Šis semestras pasirodė labai tusčias.
  2. Praktikas reikėtų auditorines daryti. BŪTINAI. Sistemos taip jose reikėtų. Kvalifikacijos praktika, turėtų būti ne pranešimo skaitymas kaip mums buvo pristatyta per Pažintinę praktiką, bet BŪTENT MUSU SPECIALYBES/KVALIFIKACIJOS SUVOKIMAS IR SUPRATIMAS KĄ MES BAIGE GALESIME DIRBTI.. NEJAUGI PRANESIMUS SKAITYSIM?? STUDIJŲ APRASE RASOMA KAD GALIM DIRBTI TUO IR ANUO.. TAI GAL PER KVALIFIKACIJOS PRAKTIKA IR ISBANDOME TAS KVALIFIKACIJAS????!
  3. Tikiuosi, kad kvalifikacinė praktika bus auditorinė ir kad jos metu galėsime suprasti ką iš tiesų su mūsų specialybe galima nuveikti...
  4. Daugiau panašių dalykų, kaip tarpkultūrinė komunikacija ir mažiau, kurie sukasi aplink lietuvių gramatiką.
  5. Daug įdomių paskaitų. :)
  6. tikiuosi viską išlaikyti ir daugiau dalyvauti visokiose veiklose, kad gilinčiau kultūros žinias arba artimiau bendraut su studentais iš Azijos, kurie čia atrodo, kad neegzistuoja, tokie tylūs, juos reiktų surinkti ir padaryti daugiau bendrų renginių ar užsiėmimų su jais. dėl dalykų tai norisi giliau apie atskirų šalių kultūras pasirenkamų. apie konkrečiai tos šalies,kurios kalbą mokomės pagrinde. giliau paknist, norisi gerų knygų krūvos iš dėstytojų rekomendacijų.
  7. Daugiau Aurelijaus Zyko paskaitų ir viskas bus gerai.
  8. Su kalba viskas labai gerai, būtų įdomu pasimokyt visko, tiesą pasakius, ir istorijos, ir kultūros, gal net ir politikos šiek tiek.
  9. Tikiuosi daugiau specialybinių dalykų, kurie gilintusi į Azijos, Rytų Azijos šalis detaliau. Ne vien tik bendros istorijos, o dalykų apie politiką, komunikaciją, kultūrą, pan. Jei žadama laikyti pažintinę praktiką, tai reikėtų persarstyti paskaitų skaičių, galbūt padaryti porą paskaitų įvadinių ir po kiek laiko padaryti būtent konsultacinę paskaitą dėl temų ir pačių rašto darbų
  10. Asmeniškai norėčiau daugiau gilintis į religiją ir pasaulėžiūrą, bet taip pat pop kultūra būtų įdomu.