RASK 2 kurso studijų kokybės įvertinimo apklausa

RASK studijų, antro kurso, rudens semestro dėstytojų įvertinimas. Prašau čia rašyti nusiskundimus arba pagyrimus apie dėstytojus. Nepamirškite paminėti dėstytojo pavardės.

  1. A.Zykas - nuostabus dėstytojas, labai mėgsta bendrauti per paskaitas, buvo smagu. L. Didvalis - Taip pat geras dėstytojas, nors šiais metais jis buvo dar tik vertintojas mūsų seminaruose, bet tai įvykdė gerai. A. Fratila - vėlgi, geras dėstytojas, galbūt siūlyčiau užduoti namų darbų ne vien iš vadovėlio, bet kartais ir pačiam kažką sugalvoti, pavyzdžiui parašyti labai trumpą essay, ar kažką tokio.
  2. L. Didvalis. Norisi rezultatų aptarimo. A. Zykas. Viskas buvo gerai. PAGALIAU SKAIDRES SUPRANTAMOS. E. Petrauskaitė. MYLIM!!! G. Barkauskaitė. Norim daugiau dėmesio ir rūpinimosi. Mes dar tik antrakursiai, bet gramatiką lietuvių mokam. ;)
  3. Eglė Petrauskaitė. Didelis ačiū dėstytojai. Nuostabus semestras. Daug išmokom, prisijuokėm, sužinojom įdomių faktų apie Korėjos kultūrą ir istoriją. Laukiam nesulaukiam naujo semestro.
  4. Visi dėstytojai patiko, nebuvo tokių, kurie būtų blogi.
  5. Šiek tiek trūko komunikacijos su praktikos vadove G. Barkauskaite. Galbūt ir tarpkultūrinės komunikacijos seminarų vadovu L. Didvaliu dėl namų darbų vertinimo.
  6. A. Zykas, L. Didvalis ir K. Takagi yra puikūs dėstytojai. Paskaitos visuomet aiškios,įdomios,stimuliuojančios motyvaciją domėtis Azijos kultūromis.
  7. A. Zyko paskaitos tikrai buvo sudominančios. Galbūt šiek tiek gaila, kad intensyvus kursas truko trumpai, nes mielai dar galėčiau klausytis tokių informatyvių ir sudominančių paskaitų. Apie Korėjiečių jau rašiau prieš tai.
  8. Barkauskaitė: trūko komukacijos semestro metu. Tikėjausi daugiau išsamesnės informacijos ir tikslesnių terminų.
  9. Dėstytoja Takagi Kayako. Japonų kalba. Abejoju ar Lietuvoje įmanoma gauti geresnę japonų kalbos dėstytoją, nei Takagi Kayako. Stipri, tvirtą sistemą turinti dėstytoja, bet tuo pačiu tikrai žmogiška ir savo dalyko specialistė.
  10. gal aš asmeniškai kažkuriam dėstytojui nepatikau, bet šiaip neturiu didelių nusiskundimų, visi profesionalūs savo srity