RASK 2 kurso studijų kokybės įvertinimo apklausa

RASK studijų, antro kurso, rudens semestro bendras įvertinimas: kodėl patiko/nepatiko? Komentarai ir pasiūlymai. Paaiškinkite ko trūko ir kas buvo įgyvendinta puikiai.

  1. Gal truputį mažoka dalykų, gan lėtai "įsivažiuojame" į studijų esmę.
  2. Viskas buvo gerai, išskyrus pažintinę praktiką... Reikėtų daryti auditorinę paskaitą ir keisti dėstytoją, kuris labiau komunikuotų su studentais, kuris turėtų pakankamai laiko šiam dalykui ir keisti straipsnio žanrą. Galbūt galėtų būti ne vien enciklopedinis straipsnis, bet ir publicistinis.
  3. Pažintinė praktika..... Taisyti darbus tikrai turėtų to dalyko dėstytojas.... o ne lituanistai... ir dar kokie tik antro kurso... kaip mums buvo sakyta.
  4. -
  5. Bendrai semestras geras, įdomūs, naudingi dalykai, gera praktika. Trūko šiek tiek kontakto su dėstytojais.
  6. Nors bendrai paėmus,kursas patiko,vis dėlto norėčiau,kad ateityje,kalbant apie ,,pažintinę praktiką'', būtų ištaisytos šios klaidos: 1. Visiškai nestebima darbo eiga. Norėtųsi,kad vietoje 2 - 3 susitikimų per 3 mėnesius,jų būtų daugiau ir būtų kalbama į temą. 2. Studentų laiškų ignoravimas. Dėstytoja žadėjo,kad atsakys į visus iškilusius klausimus,tačiau,kiek žinau,nebuvo atsakyta nei į mano,nei į kolegų siųstus laiškus. Tarpkultūrinė komunikacija,seminarai ir japonų kalbos paskaitos be trūkumų.
  7. semestras nebuvo apkrautas, todėl buvo galima susitelkti atidžiau ir priimti daugiau informacijos. Dalykai buvo tikrai naudingi.
  8. Trūkumų galima pastebėti Pažintinėje praktikoje ir Tarpkulturinės komunikacijos seminaruose.
  9. Kolkas įdomiausias semestras, kurį turėjau RASK studijose.
  10. specialybiniai dalykai buvo įdomūs ir gavau daug žinių bei praktinių gebėjimų.