RASK 2 kurso studijų kokybės įvertinimo apklausa

Japonų k.;Korėjiečių k. ir Kinų k. paskaitų įvertinimas: kodėl patiko/nepatiko?Komentarai ir pasiūlymai. (Įrašyti studijuojamą kalbą ir dėstytojo pavardę).

  1. Aleksas geras, kompetetingas, malonus dėstytojas, paskaitų medžiagą išdėsto tvarkingai, struktūringai, tad eiti į paskaitas tikrai nėra kančia. O dėl Ma Haiyan paskaitos, tai buvo tikrai gera idėja įtraukti kalbėjimą, kadangi pas Aleksą labiau koncentruojamės į gramatiką, tad nelabai lieka laiko šlifuoti tarimą. Mano nuomone, kalbėjimo paskaitos žūtbūt reikėjo pirmame kalbos lygyje, tad siūlau toliau jas vesti visiems lygiams, arba bent jau pirmam, antraip galima pasigauti blogų tarimo įpročių, kuriuos nelengva ištaisyti.
  2. Eglė Petrauskaitė. Korėjiečių kalba. Na, semstras visiškai nuostabus. Jokių trūkumų! Sistema, testai, papildoma medžiaga, kalbėjimas, kultūros pokalbiai ir panašiai... Ir dar didelis ačiū už žodžių testus! Jie labai naudingi mokantis žodžius. Ir mini kalendoriukas, kuris padėjo susioreantuoti kaip vyks paskaitos.. Buvo labai naudingas!! Ir pravartus. #Eglėforpresidents2020 #mylimirgerbiam
  3. Korėjiečių kalba. Eglė Petrauskaitė. Dėstytoja nuostabi. Smaugė kaip turi būti šį semestrą :D žodžių testai buvo naudingi. Viskas buvo susisteminta. Pirmadieniais testai penktadieniais kalbėjimai ir pan. Tai buvo naudinga dirbantiems studentams. Kalbėdami geriau įsisavinome gramatiką. Tikiuosi, kad ir toliau toks bus rėžimas. ;) #happy
  4. Kaip visada Kayako-sensei buvo nuostabi. Paskaitos idomios, informatyvios ir lengvai įsisavinamos. Mus labai spaudė ir tai tikrai padėjo su naujomis formomis.
  5. Šį kart korėjiečių kalbos sistema buvo daug smagesnė.
  6. Korėjiečių kalba, dėst. Eglė Petrauskaitė. Paskaitos įdomios, smagios, turiningos. Paskaitų metu pateikiama informacija naudinga tiek kalbos atžvilgiu, tiek kultūros. Dėstytoja atsižvelgia į studentų poreikius. Visada yra pasirengusi suteikti papildomos informacijos.
  7. Darbas japonų kalbos paskaitose vyko labai nuosekliai. Dėstytoja nuolatos tikrino tiek gramatikos,tiek žodyno,tie kanji žinias. Nauja informacija visuomet pateikiama aiškiai ir suprantamai. Puiki dėstytoja.
  8. korėjiečių. E. Petrauskaitė. Labai patenkinta, paskaitos tikrai įdomios, linksmos, turiningos, kokybiškos ir naudingos. Dėstytoja atsižvelgia į poreikius ir gali suteikti papildomos informacijos apie mus dominančius kalbos niuansus.
  9. ( korėjiečių kalba, Dėst. Petrauskaitė) Dėstytoja pateikdavo žodžių sąrašus iš kurių rašydavome testus, kas padėjo mokantis juos. Pirmoje semestro dalyje buvo pateiktas paskaitų planas (iki koliokviumo) kas padėjo orientuotis laike. Nors ir paskaitų metu dėstytoja daug kalbėdavo tačiau jos pateikiama informacija buvo kultūriškai naudinga.
  10. Kayako Takagi yar viena is sauniausiu destytoju, bet kartais per greitai persokama prie kitos gramatikos temos.