RASK 2 kurso studijų kokybės įvertinimo apklausa

Tarpkultūrinės komunikacijos SEMINARŲ įvertinimas: kodėl patiko/nepatiko? Komentarai ir pasiūlymai.

  1. Visai patiko, buvo nebloga galimybė pasipraktikuoti kalbėjimo, informacijos rinkimo ir darbo rašymo įgūdžius. Po pristatymo buvo adekvačiai ir tikslingai pakomentuota apie jo trūkumus ir privalumus, tačiau taip pat norėtųs ir pačio rašto darbo aptarimo.
  2. Trūko įvertinimų aptarimo... Labiausiai rašto darbo... JUK NESINORI KARTOTI TŲ PAČIŲ KLAIDŲ.
  3. Vertinimas... Neaišku kodėl buvo įvertinti rašto darbai... būtent taip.. ir seminarų struktūra... kam tų pristatymų? jau mokykloje n kartų darėme.. Tikrai nemanau, kad tai yra būtinybė...
  4. Seminarai buvo labai idomūs ir linksmi. Tik dėl namų darbo. Būtų buve geriau jei skirtu paskaitą ar dvi paaiškinti ko tiksliau iš mūsų nori t.y. į ką fokusuotis kai temas buvome pasirinkę. Kai kurių temos buvo nepatvirtintos po koregavimo iki paskutinės minutės. Dėstytojo kritika po pristatymų buvo aiški ir puikiai priimtina. Labai patiko dirbti su Tarpkultūrinės komunikacijos dėstytojais.
  5. Buvau vieną kartą, kai turėjau atsiskaityti, todėl neturėjo kas nepatikti.
  6. Trūko rezultatų aptarimo. Būtų buvę šaunu pamatyti rašto darbo klaidas, šiek tiek neaiškus vertinimas.
  7. Savarankiškas darbas rengiant prezentaciją ir paskui rašant rašto darbą,pasirinkta tema apie Rytų Aziją,suteikė galimybę labiau pagilinti žinias,dominančia tema,surinkti naudingos informacijos,kuri gali praversti vėliau.
  8. visai įdomu buvo klausyti kitų pristatymų, matyti kaip paskaitų medžiaga buvo pritaikyta.
  9. Trūko po seminaro darbų aptarimo/ analizės.
  10. Patiko seminarų formatas. Plečiančios akiratį studentų prezentacijos ir dėstytojo komentarai bei patarimai.