Itališka pasta
Trumpa apklausa draugams apie itališką pastą :). Apklausa anonimiška, viešai nebus niekur skelbiama. Surinkti duomenys nebus platinami tretiems asmenims. Ačiū už Jūsų dėmesį ir brangų laiką!
* Itališka naminė produkciją gaminama tikrų tikriausio italo J
Ar mėgstate makaronus?
Ar mėgstate šviežius naminius makaronus, koldūnus?
Kaip dažnai valgote pastą? (turima minty įvairią)
Kur dažniausiai perkate šviežius makaronus?
Ar patys gaminate šviežius makaronus namuose?
Ar padažus makaronams gaminate:
Ar esate patenkinti padažų pasiūla?
Ar esate patenkinti šiandienos šviežių makaronų pasiūla?
Ar Jus tenkina šviežių makaronų kaina?
Ar Jus tenkina šviežių makaronų kokybė?
Jūsų nuomone, kokių padažų pasigendate parduotuvėse?
- nepasigendu
- Labaa, atejau pameikipa israsyt! Visus du, is tikruju! Itariu, kad mazasis bebe reikalauja nemazai demesio uztat bloge naujienu jau kuris laikas nera. Bet vistiek netikiu, kad nieko skanaus/idomaus negamini :) Tikiuosi,augat smagiai! O antras pameikipas, tai kad pas tamsta nera pizzos recepto!!Kaip cia taip?Teslos darymas, zinoma, cia mane labiausiai domina, nes kiek darau vis rugstoka gaunasi....
- Inga, del artisoku as ne espkerte, neivaldziau dar ju valymo meno. Ka su jais veikti, mazdaug taip:*carciofi alla romana - romietiski artisokai kemsami mentuccia (kuri yra ne meta, kaip man aiskino uosviene, pagooglinus atrodo, kad pelkine meta), troskinami galvomis zemyn su cesnaku, aliejum ir berods citrina. Labai skanu*su jaunais galima daryti salotas*sio menesio Sale&Pepe nr. yra salotos su radiccio, carciofi, tonno e cipolla plius cesnako skiltele, pora anciuviu, aliejus, citrinos sultys, druska*labai skanu carciofi fritti - pjaustyti gal i astuonias dalis, voliojami tesloje ir kepami aliejuje *galima daryti pasta ai carciofi. Berods ieina tik cesnakas, is pradziu kiek apvirti artisokai, aliejus, citrina.
- I parduotuvinius padazus net neziuriu
- Padažų pasirinkimas pakankamas, tik skanesnių itališkų užkelta kaina.
- Pasigendu padazu kokybes, nes dazniausiai jie buna labai prasti.
- Ekologisku, be E
- kuriuose butu tik naturalios konservuojancios medziagos
- Be chemikalu
- Idomiu, taip pat ir paprastu ruosiniu. Ne itin sudetingu, tinkamu paprastai dienai
Jūsų nuomone, kokios šviežių makaronų produkcijos pasigendate parduotuvėse?
- spagečių
- Labaa, atejau pameikipa israsyt! Visus du, is tikruju! Itariu, kad mazasis bebe reikalauja nemazai demesio uztat bloge naujienu jau kuris laikas nera. Bet vistiek netikiu, kad nieko skanaus/idomaus negamini :) Tikiuosi,augat smagiai! O antras pameikipas, tai kad pas tamsta nera pizzos recepto!!Kaip cia taip?Teslos darymas, zinoma, cia mane labiausiai domina, nes kiek darau vis rugstoka gaunasi....
- Inga, del artisoku as ne espkerte, neivaldziau dar ju valymo meno. Ka su jais veikti, mazdaug taip:*carciofi alla romana - romietiski artisokai kemsami mentuccia (kuri yra ne meta, kaip man aiskino uosviene, pagooglinus atrodo, kad pelkine meta), troskinami galvomis zemyn su cesnaku, aliejum ir berods citrina. Labai skanu*su jaunais galima daryti salotas*sio menesio Sale&Pepe nr. yra salotos su radiccio, carciofi, tonno e cipolla plius cesnako skiltele, pora anciuviu, aliejus, citrinos sultys, druska*labai skanu carciofi fritti - pjaustyti gal i astuonias dalis, voliojami tesloje ir kepami aliejuje *galima daryti pasta ai carciofi. Berods ieina tik cesnakas, is pradziu kiek apvirti artisokai, aliejus, citrina.
- parduotuvese paprastai matau tik keliu rusiu sv produkcija ir nezisivaizduoju ka galetu pasiulyti. gal ir idomu butu pamatyti ivairesniu gaminiu.
- Naminių itališkų virtinių.
- Nepasigendu
- Ekologisku, be E
- parduotuves net neiskau svieziu makaronu, nes keleta kartu nusipirkau nesviezius.
- Naminiu - gamintu is naturaliu produktu
- Visos imanomos, kokybiskos, tikrai skanios. O ne tik kad svieziu
Kokius šviežius makaronus mėgstate?
Kokių šviežių makaronų nemėgstate?
- x
- Labaa, atejau pameikipa israsyt! Visus du, is tikruju! Itariu, kad mazasis bebe reikalauja nemazai demesio uztat bloge naujienu jau kuris laikas nera. Bet vistiek netikiu, kad nieko skanaus/idomaus negamini :) Tikiuosi,augat smagiai! O antras pameikipas, tai kad pas tamsta nera pizzos recepto!!Kaip cia taip?Teslos darymas, zinoma, cia mane labiausiai domina, nes kiek darau vis rugstoka gaunasi....
- Inga, del artisoku as ne espkerte, neivaldziau dar ju valymo meno. Ka su jais veikti, mazdaug taip:*carciofi alla romana - romietiski artisokai kemsami mentuccia (kuri yra ne meta, kaip man aiskino uosviene, pagooglinus atrodo, kad pelkine meta), troskinami galvomis zemyn su cesnaku, aliejum ir berods citrina. Labai skanu*su jaunais galima daryti salotas*sio menesio Sale&Pepe nr. yra salotos su radiccio, carciofi, tonno e cipolla plius cesnako skiltele, pora anciuviu, aliejus, citrinos sultys, druska*labai skanu carciofi fritti - pjaustyti gal i astuonias dalis, voliojami tesloje ir kepami aliejuje *galima daryti pasta ai carciofi. Berods ieina tik cesnakas, is pradziu kiek apvirti artisokai, aliejus, citrina.
- Visų su mėsa. (tik vegetariški).
- Nemegsti idarytu su juros gerybemis arba zuvimi.
- su mesa
- Tokiunera
- DAR TOKIU NEVALGIAU
- su kiauliena
- Nera tokiu, visus megstu
Kiek mokėtumėte už 1 porciją itališkos naminės lazanijos?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)
- x
- vPhWbyTfzdRA
- jdUpsPllzTU
- 13- 20 lt
- 10-15 Lt.
- nepamenu
- 7-10
- 10Lt
- 0-15
- nzn, priklauso su kokiu idaru ir kokio sviezumo/gerumo. gal nuo 6lt iki 12lt
Kiek mokėtumėte už 1 kg itališkos naminės lazanijos lakštų?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)
- x
- XWpxvgqhTVirdKOcHW
- SDkghygFXAvWgdqSjk
- 10-15
- 15-20 Lt
- nepamenu
- 20 Lt
- 0-15
- neisivaizdioju...
- 6-12 LT
Kiek mokėtumėte už 1 kg itališkų naminių lakštinių (tagliatelle, tagliolini ir pan.) ?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)
- x
- hVHzhMlRTWoVNpS
- msXtqxJlTggRN
- 10-15
- 15-20 Lt
- nepamenu
- 6-10
- 15 Lt
- 0-15
- 6-12 LT
Kiek mokėtumėte už 1 kg tikros itališkos naminės įdarytos pastos (ravioli, tortellini ir pan.)?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)
- x
- JvQcwPZoXCQY
- dZOQJwVyi
- 15-20
- 15-25 Lt
- nepamenu
- 6-10
- iki30 Lt
- 0-15
- 15 -20 LT
Ar pirktumėte tikrą itališką BOLOGNESE padažą?* (lazanijos, canelloni, tagliatelle, penne ir kt. rūšių pastos patiekalų gamybai)
- x
- GRbGjWvZotsT
- GFiyWCBiOZKpmx
- ne
- Ne
- taip
- jei tai butu labai kokybiska ir ekologiska, tikrai taip.
- taip
- Taip
- taip
Kiek mokėtumėte už 1 porciją tikro itališko BOLOGNESE padažo?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)
- x
- dYHpYdtvYgrbPfAJgp
- fqzTZjaSXW
- sunku pasakyti, jei svarbiausia ar produktas butu geras.
- 5-7
- 8 Lt
- 0-5
- 12-15 LT
- 2-5
- Jei noresite degustuoti makaronus padazus, skambinkite 868249161, padesiu