Itališka pasta

Trumpa apklausa draugams apie itališką pastą :). Apklausa anonimiška, viešai nebus niekur skelbiama. Surinkti duomenys nebus platinami tretiems asmenims. Ačiū už Jūsų dėmesį ir brangų laiką!

* Itališka naminė produkciją gaminama tikrų tikriausio italo J

Ar mėgstate makaronus?

Ar mėgstate šviežius naminius makaronus, koldūnus?

Kaip dažnai valgote pastą? (turima minty įvairią)

Kur dažniausiai perkate šviežius makaronus?

Ar patys gaminate šviežius makaronus namuose?

Ar padažus makaronams gaminate:

Ar esate patenkinti padažų pasiūla?

Ar esate patenkinti šiandienos šviežių makaronų pasiūla?

Ar Jus tenkina šviežių makaronų kaina?

Ar Jus tenkina šviežių makaronų kokybė?

Jūsų nuomone, kokių padažų pasigendate parduotuvėse?

  1. nepasigendu
  2. Labaa, atejau pameikipa israsyt! Visus du, is tikruju! Itariu, kad mazasis bebe reikalauja nemazai demesio uztat bloge naujienu jau kuris laikas nera. Bet vistiek netikiu, kad nieko skanaus/idomaus negamini :) Tikiuosi,augat smagiai! O antras pameikipas, tai kad pas tamsta nera pizzos recepto!!Kaip cia taip?Teslos darymas, zinoma, cia mane labiausiai domina, nes kiek darau vis rugstoka gaunasi....
  3. Inga, del artisoku as ne espkerte, neivaldziau dar ju valymo meno. Ka su jais veikti, mazdaug taip:*carciofi alla romana - romietiski artisokai kemsami mentuccia (kuri yra ne meta, kaip man aiskino uosviene, pagooglinus atrodo, kad pelkine meta), troskinami galvomis zemyn su cesnaku, aliejum ir berods citrina. Labai skanu*su jaunais galima daryti salotas*sio menesio Sale&Pepe nr. yra salotos su radiccio, carciofi, tonno e cipolla plius cesnako skiltele, pora anciuviu, aliejus, citrinos sultys, druska*labai skanu carciofi fritti - pjaustyti gal i astuonias dalis, voliojami tesloje ir kepami aliejuje *galima daryti pasta ai carciofi. Berods ieina tik cesnakas, is pradziu kiek apvirti artisokai, aliejus, citrina.
  4. I parduotuvinius padazus net neziuriu
  5. Padažų pasirinkimas pakankamas, tik skanesnių itališkų užkelta kaina.
  6. Pasigendu padazu kokybes, nes dazniausiai jie buna labai prasti.
  7. Ekologisku, be E
  8. kuriuose butu tik naturalios konservuojancios medziagos
  9. Be chemikalu
  10. Idomiu, taip pat ir paprastu ruosiniu. Ne itin sudetingu, tinkamu paprastai dienai
…Daugiau…

Jūsų nuomone, kokios šviežių makaronų produkcijos pasigendate parduotuvėse?

  1. spagečių
  2. Labaa, atejau pameikipa israsyt! Visus du, is tikruju! Itariu, kad mazasis bebe reikalauja nemazai demesio uztat bloge naujienu jau kuris laikas nera. Bet vistiek netikiu, kad nieko skanaus/idomaus negamini :) Tikiuosi,augat smagiai! O antras pameikipas, tai kad pas tamsta nera pizzos recepto!!Kaip cia taip?Teslos darymas, zinoma, cia mane labiausiai domina, nes kiek darau vis rugstoka gaunasi....
  3. Inga, del artisoku as ne espkerte, neivaldziau dar ju valymo meno. Ka su jais veikti, mazdaug taip:*carciofi alla romana - romietiski artisokai kemsami mentuccia (kuri yra ne meta, kaip man aiskino uosviene, pagooglinus atrodo, kad pelkine meta), troskinami galvomis zemyn su cesnaku, aliejum ir berods citrina. Labai skanu*su jaunais galima daryti salotas*sio menesio Sale&Pepe nr. yra salotos su radiccio, carciofi, tonno e cipolla plius cesnako skiltele, pora anciuviu, aliejus, citrinos sultys, druska*labai skanu carciofi fritti - pjaustyti gal i astuonias dalis, voliojami tesloje ir kepami aliejuje *galima daryti pasta ai carciofi. Berods ieina tik cesnakas, is pradziu kiek apvirti artisokai, aliejus, citrina.
  4. parduotuvese paprastai matau tik keliu rusiu sv produkcija ir nezisivaizduoju ka galetu pasiulyti. gal ir idomu butu pamatyti ivairesniu gaminiu.
  5. Naminių itališkų virtinių.
  6. Nepasigendu
  7. Ekologisku, be E
  8. parduotuves net neiskau svieziu makaronu, nes keleta kartu nusipirkau nesviezius.
  9. Naminiu - gamintu is naturaliu produktu
  10. Visos imanomos, kokybiskos, tikrai skanios. O ne tik kad svieziu
…Daugiau…

Kokius šviežius makaronus mėgstate?

Kokių šviežių makaronų nemėgstate?

  1. x
  2. Labaa, atejau pameikipa israsyt! Visus du, is tikruju! Itariu, kad mazasis bebe reikalauja nemazai demesio uztat bloge naujienu jau kuris laikas nera. Bet vistiek netikiu, kad nieko skanaus/idomaus negamini :) Tikiuosi,augat smagiai! O antras pameikipas, tai kad pas tamsta nera pizzos recepto!!Kaip cia taip?Teslos darymas, zinoma, cia mane labiausiai domina, nes kiek darau vis rugstoka gaunasi....
  3. Inga, del artisoku as ne espkerte, neivaldziau dar ju valymo meno. Ka su jais veikti, mazdaug taip:*carciofi alla romana - romietiski artisokai kemsami mentuccia (kuri yra ne meta, kaip man aiskino uosviene, pagooglinus atrodo, kad pelkine meta), troskinami galvomis zemyn su cesnaku, aliejum ir berods citrina. Labai skanu*su jaunais galima daryti salotas*sio menesio Sale&Pepe nr. yra salotos su radiccio, carciofi, tonno e cipolla plius cesnako skiltele, pora anciuviu, aliejus, citrinos sultys, druska*labai skanu carciofi fritti - pjaustyti gal i astuonias dalis, voliojami tesloje ir kepami aliejuje *galima daryti pasta ai carciofi. Berods ieina tik cesnakas, is pradziu kiek apvirti artisokai, aliejus, citrina.
  4. Visų su mėsa. (tik vegetariški).
  5. Nemegsti idarytu su juros gerybemis arba zuvimi.
  6. su mesa
  7. Tokiunera
  8. DAR TOKIU NEVALGIAU
  9. su kiauliena
  10. Nera tokiu, visus megstu
…Daugiau…

Kiek mokėtumėte už 1 porciją itališkos naminės lazanijos?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)

  1. x
  2. vPhWbyTfzdRA
  3. jdUpsPllzTU
  4. 13- 20 lt
  5. 10-15 Lt.
  6. nepamenu
  7. 7-10
  8. 10Lt
  9. 0-15
  10. nzn, priklauso su kokiu idaru ir kokio sviezumo/gerumo. gal nuo 6lt iki 12lt
…Daugiau…

Kiek mokėtumėte už 1 kg itališkos naminės lazanijos lakštų?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)

  1. x
  2. XWpxvgqhTVirdKOcHW
  3. SDkghygFXAvWgdqSjk
  4. 10-15
  5. 15-20 Lt
  6. nepamenu
  7. 20 Lt
  8. 0-15
  9. neisivaizdioju...
  10. 6-12 LT
…Daugiau…

Kiek mokėtumėte už 1 kg itališkų naminių lakštinių (tagliatelle, tagliolini ir pan.) ?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)

  1. x
  2. hVHzhMlRTWoVNpS
  3. msXtqxJlTggRN
  4. 10-15
  5. 15-20 Lt
  6. nepamenu
  7. 6-10
  8. 15 Lt
  9. 0-15
  10. 6-12 LT
…Daugiau…

Kiek mokėtumėte už 1 kg tikros itališkos naminės įdarytos pastos (ravioli, tortellini ir pan.)?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)

  1. x
  2. JvQcwPZoXCQY
  3. dZOQJwVyi
  4. 15-20
  5. 15-25 Lt
  6. nepamenu
  7. 6-10
  8. iki30 Lt
  9. 0-15
  10. 15 -20 LT
…Daugiau…

Ar pirktumėte tikrą itališką BOLOGNESE padažą?* (lazanijos, canelloni, tagliatelle, penne ir kt. rūšių pastos patiekalų gamybai)

  1. x
  2. GRbGjWvZotsT
  3. GFiyWCBiOZKpmx
  4. ne
  5. Ne
  6. taip
  7. jei tai butu labai kokybiska ir ekologiska, tikrai taip.
  8. taip
  9. Taip
  10. taip
…Daugiau…

Kiek mokėtumėte už 1 porciją tikro itališko BOLOGNESE padažo?* (nurodykite sumą nuo MIN iki MAX)

  1. x
  2. dYHpYdtvYgrbPfAJgp
  3. fqzTZjaSXW
  4. sunku pasakyti, jei svarbiausia ar produktas butu geras.
  5. 5-7
  6. 8 Lt
  7. 0-5
  8. 12-15 LT
  9. 2-5
  10. Jei noresite degustuoti makaronus padazus, skambinkite 868249161, padesiu
…Daugiau…
Sukurk savo anketąAtsakyti į šią anketą