Ikimokyklinių ir priešmokyklinių įstaigų darbuotojų nuomonė apie maitinimo organizavimą

Jei atsakėte "Blogai" , "Labai blogai" arba "Patenkinamai" pakomentuoti kodėl ?

  1. Vaisiai dažnai būna pastovėję,kieti
  2. Neestetiškas vaizdas . Ypač troškinių.
  3. Patiekalų išvaizdą nesužadina apetito.
  4. Negaliu komentuoti ,nes nevalgau
  5. Galėtų būti geresnė išvaizda patiekalų, dažnai būna smulki, kaip sriuba.
  6. Atrodo labai neestetiškai.
  7. Produktai būna nekokybiški.
  8. Nes ne visada maistas atrodo patraukliai..
  9. Troškiniai visai be vaizdo - vaikai net lėkštes atstumia. Apkepai, blynai pajuodę, prastos išvaizdos.
  10. Nekokybiškas.
  11. Tamsūs, kieti kotletai, garnyras primakaluotas žirnelių, obuolių ir t.t. L.daug morkų, kurios gadina vaizdą. Traputis su varške ir avokadu - visiškai nepatrauklus, nes varškės slyoksnis storesnis už traputį...
  12. Tie mėsos troškiniai kurie būna, visko kur primakaluota, kokybės nesuteikia.
  13. Maistas neestetikai ziurisi
  14. Kartais patiekalų išvaizda buna neestetiška.
  15. Nėra estetinio vaizdo.
  16. Atrodo neproduktyviai ir kvapas
  17. Todėl,kad nėra estetinio vaizdo tik maistas sugadintas
  18. Dažnai būna pervirtas maistas, vizualiai atrodo nepatraukliai.
  19. Trūksta estetiškumo.
  20. vaikai nelabai valgo kadangi negraziai atrodo
  21. Vaikai daug ko nevalgo.
  22. labai daug troškinių tai vaikams nelabai patinka.
  23. Neesteriškai atrodo, apkepas ir blynai būna prisvilę
  24. Pati maisto gamyba iš tiesų gera, tačiau jeigu būtų įvairesnių produktų būtų puikų.
  25. Maistas ištežęs, sulipęs, pasileidęs, apdegęs, prisigėręs riebalų.
  26. Patiekiant patiekalą trūksta estetikos, norėtųsi kad patiekalas būtų ne tik skanus, bet ir skoningai estetiškai atrodytų, būtų spalvingas.
  27. Maistas dažnokai būna tragiškos išvaizdos, pvz dėliojant vaikams apkepus ar kotletus, tai būna panašu į vieną masę(košę).
  28. Tikrai reikia pasistengti
  29. Mėsa antram patiekalui malta.
  30. Sunku išlaikyti patiekalo išvaizdą dedant iš puodų, kuriuose sudėta 20 virtų bulvių cepelinai ar plokštainis, kad ir lietiniai. Visi kiti patiekalai tikiuosi gaminami pagal receptūros reikalavimus, todėl jie ir negali būti kitokie.
  31. Maistas ne visada būna skanus
  32. Kartais atrodo neestetiškai
  33. Nevisada maistas buna isvaizdus ir skanus
  34. Pusryčiams tik košė,jeigu vaikas nemėgsta vienos ar kitos košės,lieka alkanas. Vaisiai ne visada būna kokybiški. Daržovių dažnai būna minimaliai.
  35. Dažnai būna neskanu
  36. Neskiriu kada kotletas, kada balandėlis. Viskas sumalta į vieną ir nepanašu į įvardinamą patiekalą.
  37. Manau per mažas kiekis pinigų skiriamas vieno vaiko mitybai kad būtų galima sukurti tikrai vaikams gerą meniu, kuris būtų ne tik palankus sveikatai bet ir vaikams nenusibostantis ir skanus.
  38. Jos tai yra išvaizdos nėra, skonio taip pat(skonis kartais būna)
  39. Labai gausu įvairių padažų, žuvies maltinių dažniausiai nevalgo niekas.
  40. Neišvaizus maisto ruošiniai
  41. Todėl,kad maisto kokybę lemia ne tik patiekalo ingredientai, bet ir patiekalo gaminimo trukmė ir noras pateiktì jį estetiškai.
  42. Pliurzė
  43. Nes kai kurie troškiniai atrodo tikrai neitin išvaizdžiai ir vaikai jų nevalgo.