Idėja Šnipiškėms

Jei būtum Šnipiškių karalius/karalienė, kokie būtų tavo pirmieji Šnipiškių įsakymai?

  1. Tausoti / tvarkyti aplinką
  2. Prižiūrėti savo ir savivaldybių teritorijas kurių niekas neprižiūri
  3. Visų svarbiausia, neleisčiau griauti paveldą, gadinti gatves, pjaustinėti medžius. šiuolaikinė visuomenė negerbia ir nemyli šnipiškių, nevertina jų paveldo, nesidomi istorija. Ypač juokinga, kai vietiniai nusišneka, atseit užsieniečiams gėda rodyt tokias šnipiškes. Bet teisybė tame, kad didžiąjai daliai užsienio turistų įdomiausia dalis ir yra senosios šnipiškės-tokių stiklinių beveidžių gargarų kiekviename pasaulio mieste pilna, ir kinijoj, ir amerikoj ir europoje, todėl jie visiškai niekam neįdomūs.
  4. Išvalyti rajoną nuo "žmonių šiukšlių", kurie vis dar gadina rajoną.
  5. Pakalniui liept pagaliau vadovautis bendruoju planu, imtis veiksmu atsizvelgiant teritorijos istorinius ir vietos ypatumus ir pagaliau darniai planuoti si rajona, uzkertant kelia chaotisku, urbanistiskai neissprestu ir tipologiskai nereaguojanciu nekokybisku"pasilaiciu tipo" milzinisku daugiabuciu dygimui. spresti gatviu ir transporto tinkla.
  6. Jokių mokesčių už verslo vystymą
  7. Užtikrinti, kad nei vienas senas namas nebebūtų griaunamas arba perstatomas taip, kad nebebūtų panašus į originalą.
  8. Eikit visi nahui, su savo dangoraižiai ir ofisinem žiurkė kurios tamposi pulkais po visą tą sanhaju ir landzioja po kiemus, o mes, ką mes? KAIP PASAKĖ VALDŽIA TAIP IR BUS IR JŪS DAR SU KASKOKIAIS DEBILISKAIS KLAUSIMAIS, PAGYVENKIT SNIPISKESE SUZINOSIT
  9. Švaros , Tylos , Daugiau grožio
  10. išatsvaltuoti visas gatves