Userm.ilda
Vieša
Pranešti

Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių analizė

Sveiki, esu Milda Litvinaitė, rašau bakalaurinį darbą tema „Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių sudėties bei juslinių savybių įvertinimas“. Apklausa skirta fermentinių sūrių ir sūrio gaminių vartotojams, ja siekiama išsiaiškinti veiksnius, lemiančius fermentinių sūrių bei gaminių paklausą ir sužinoti ar vartotojai domisi jų sudėtimi.

Apklausa yra anoniminė. Anketos rezultatai bus pateikti tik apibendrintai baigiamajame darbe.  Kiekvieno respondento išsamus atsakymas labai svarbus, jis pasitarnaus rengiamo bakalaurinio darbo kokybei. Galite pasirinkti kelis, jums tinkančius atsakymų variantus, taip pat įrašyti savo atsakymą.

Dėkoju už atsakymus.

1. Jūs esate :Privalomas
2. Jūsų amžius :Privalomas
3. Jūsų išsilavinimasPrivalomas
4. Kaip manote, kuo sūrio gaminys skiriasi nuo fermentinio sūrio ?Privalomas
5. Ar dažnai vartojate fermentinius sūrius ?Privalomas
6. Kaip dažnai vartojate sūrio gaminius ?Privalomas
7. Ar rinkdamiesi fermentinius sūrius ar sūrių produktus skaitote etiketes ?Privalomas
8. Kokio gamintojo fermentinius sūrius dažniausiai vartojate ?Privalomas
9. Kokio gamintojo sūrio gaminius dažniausiai vartojate ?
Jei nevalgote sūrio gaminių, praleiskite šį klausimą
10.Kas lemia fermentinio sūrio ar sūrio gaminių pasirinkimą ? Sužymėkite pagal reikšmingumąPrivalomas
Sužymėkite pagal reikšmingumą
Visai nesvarbuNesvarbuNei nesvarbu, nei svarbuSvarbuYpač svarbu
Išvaizda
Sudėtis
Galiojimo laikas
Gamintojas
Kaina
Kokybė
Nuolaidos ar akcijos
Riebumas
11.Kurios 2 juslinės savybės jums svarbiausios fermentiniame sūryje ar sūrio gaminyje ?Privalomas
12.Kokios spalvos sūriai ir gaminiai priimtiniausi ?Privalomas
13.Kokia fermentinių sūrių ir gaminių konsistencija priimtiniausia ?Privalomas
14. Kokios skoninės savybės svarbiausios valgant fermentinį sūrį ar sūrio gaminį ?Privalomas
Įvertinkite pagal reikšmingumą
Visai nesvarbuNesvarbuNei nesvarbu, nei svarbuSvarbuYpač svarbu
Saldumas
Rūgštumas
Kartumas
Kremiškumas
Riebumo pojūtis
Pieno skonis
15. Įvertinkite fermentinių sūrių ir gaminių aromato savybesPrivalomas
Įvertinkite pagal reikšmingumą
Visai nesvarbuNesvarbuNei nesvarbu, nei svarbuSvarbuYpač svarbu
Rūgštus
Saldus
Kreminis
Pieno
Sviesto