Userm.ilda
Vieša
Pranešti

Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių analizė

Sveiki, esu Milda Litvinaitė, rašau bakalaurinį darbą tema „Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių sudėties bei juslinių savybių įvertinimas“. Apklausa skirta fermentinių sūrių ir sūrio gaminių vartotojams, ja siekiama išsiaiškinti veiksnius, lemiančius fermentinių sūrių bei gaminių paklausą ir sužinoti ar vartotojai domisi jų sudėtimi.

Apklausa yra anoniminė. Anketos rezultatai bus pateikti tik apibendrintai baigiamajame darbe.  Kiekvieno respondento išsamus atsakymas labai svarbus, jis pasitarnaus rengiamo bakalaurinio darbo kokybei. Galite pasirinkti kelis, jums tinkančius atsakymų variantus, taip pat įrašyti savo atsakymą.

Dėkoju už atsakymus.

1. Jūs esate :
3. Jūsų išsilavinimas
4. Kaip manote, kuo sūrio gaminys skiriasi nuo fermentinio sūrio ?
7. Ar rinkdamiesi fermentinius sūrius ar sūrių produktus skaitote etiketes ?
10.Kas lemia fermentinio sūrio ar sūrio gaminių pasirinkimą ? Sužymėkite pagal reikšmingumą
11.Kurios 2 juslinės savybės jums svarbiausios fermentiniame sūryje ar sūrio gaminyje ?
12.Kokios spalvos sūriai ir gaminiai priimtiniausi ?
14. Kokios skoninės savybės svarbiausios valgant fermentinį sūrį ar sūrio gaminį ?
15. Įvertinkite fermentinių sūrių ir gaminių aromato savybes

Anketos meniu

Rezultatų analizė

X - atsakymo trukmė sekundėmis, Y - atsakymų kiekis. Norėdami padidinti - žymėkite su pele. Sumažinti - spragtelėkite du kartus.

Atsakymų trukmė sekundėmis

Anketos statistika

Paspauskite ant valstybės detalesniems rezultatams
ŠiandienViso
Peržiūrėjimų11461
Atsakymų0103

Žinutė anketos autoriui

Kita anketa »