Biomedicinos krypties studijos VU

Jei galite pakomentuokite studijų kokybę

  1. Dėstytojai stengiasi pateikti informaciją kuo aiškiau, iš anksto supažindina su atsiskaitymo tvarka, išmano savo dalyką, senesnius šaltinius papildo naujais informacijos šaltiniais, tad dėstotoma medžiaga nepasenusi. Pagrindinė problema - studijų programa, nes ji nepakankamai lanksti, per daug klasikinės biologijos, pirmuose semestruose per mažai specialybinių dalykų ir praktikos.
  2. Dalykai ir dėstytojai suapvalinus yra geri. Kol nepasieki ketvirto kurso pavasario semestro. vietoj tų pasirenkamų niekam neįdomių dalykų galėtų buto laisvai pasirenkami dalykai už tą kreditų kiekį. Miegoti paskaitose, kai reik daryti bakalaurą - kankynė.
  3. Nepakanka vaizdinės medžiagos, beveik nėra praktinių užsiėmimų arba jų kokybė apverktina, ne visada tinkamai išnaudojamas pratybų laikas, kitaip tariant trūksta organizuotumo, studijos nukeliamos į antraeilį foną, tikintis, kad viskas pasidarys savaime
  4. no comment
  5. teorine dalis isdestoma pakankamai gerai, taciau praktikos nera ir dar ilgai nebus! mokomes ir zinom tik teorine puse, o juk yra labai svarbu ir praktiskai viska moketi! teorija ir praktika kartais gali zymiai skirtis!
  6. Kadangi mano studijuojama specialybe (kineziterapija) yra pakankamai jauna mano universitete, programa sudaryta kvailokai ir ne viskas suderinta. Yra dalyku, kurie galbut reikalingi vien bendram issilavinimui ir supratimui, bet jiems pagal programos reikalavimus tenka aukoti didziaja laiko dali, o tie dalykai nera specialybiniai. O specialybes dalykai galetu buti irgi geriau organizuoti ir kryptingesni, maziau pilstymo is tuscio i kiaura, nes ine is visu destytoju jauciasi tvirtumas. Ir dar galetu buti daugiau profesines praktikos.
  7. per daug informacijos,per mazai laiko ja isisamoninti
  8. studijos tikrai nera blogos, taciau informacijos gausa daro savo. Kartais i diena buna keli svarbus dalykai ir laiko pasiruosti abiems gerai -nera
  9. Studiju kokybe beveik mane tenkina. dideliu priekaistu neturiu.
  10. Vidutinės kokybės studijos, tinkamos Lietuvos sąlygomis, bet nepasiekiančios Vakarų Europos ir JAV universitetų lygio.