Apklausa apie vaikų su mokymosi sutrikimais įtraukujį ugdymą

Jei lanko specialiają mokyklą, ar tai buvo jūsų sprendimas ar į bendrojo lavinimo mokyklą patekti nepavyko (jei nepavyko, kokios buvo priežastys)? Kokios didžiausios iškylančios problemos besimokant? Kuo esate patenkinti?

  1. Panevėžio mieste dydelio pasirinkimo nėra. Mes patys pasirinkome spec.mokyklą Problemų besimokant neturime jokių,labai patenkinti mokyklos darbu ir rūpinimusi musų vaikais.
  2. Negalvojome apie bendrąją mokyklą, kadangi buvo hiperaktyvi, sunkiai kalbėjo. Per didelė klasė (14vaikų), mokytoja ir padėjėja negali skirti pakankamai dėmesio vaikui. Mokykloje pradinukams nėra neformalaus ugdymo užsiėmimų, trūksta logopedo pamokų vaikui(užsiėmimą lanko 3-4 vaikai vienu metu), lankom papildomai. Mokymosi priemonių tikrai užtenka, bet programos pritaikomos kiekvienam vaikui atskirai, trūksta padėjėjų vaikams.
  3. Nepriėmė į bendrojo lavinimo mokyklą. Problema - atskirtis.
  4. Nemankėm
  5. Lankyti šią mokyklą nusprendeme mes patys(tevai).
  6. Į specialią mokyklą išėjo mūsų sprendimu. Pedagogų žinių trūkumas apie atskiras negalių rūšis, nemoka prieiti prie vaiko ir perteikti žinias. Patenkinti, kad vaikas laimingas mokykloje.
  7. Mano sprendimas
  8. Mano sprendimas.
  9. Mano pasirinkimas
  10. -