Apklausa apie vaikų su mokymosi sutrikimais įtraukujį ugdymą

Jei lanko bendrojo ugdymo mokyklą, ar buvo sudėtinga į ją patekti? Kokios didžiausios iškylančios problemos besimokant? Kuo esate patenkinti?

  1. patekome lengvai
  2. Patekti nebuvo sunku, nes kito pasirinkimo mūsų rajone net nėra. Vaikai su įvairiomis negaliomis yra suskirstyti i dvi klases, abiejose klasese po 8 vaikus(amžiaus kriterijaus nera) ir turi atskiras patalpas bendrojo lavinimo mokykloje. Tai lyg spec.mokykla sukungta bendroje erdveje su benrojo lavinimo mokykla
  3. Nėra individualių logopedo užsiėmimų. Patenkinta, kad bent koridoriuose mato sveikus vaikus.
  4. Buvo paprasta papult. Tik Mokytoja kovoja, kad butu skirta padėjėja dirbti su vaiku. Nepriėmė į prailginta klase.
  5. Neleisčiau niekada
  6. Sudėtinga buvo rasti mokyklą, kuri norėtų mūsų vaiko. Mokykla, kurioje mokomės, buvo vienintelė, kuri pasakė:"mes priimame visus vaikučius, kurie priklauso pgl gyvenamąją vietą". Norėtųsi daugiau logopedo valandų, ergoterapijos. Esam patenkinti labai gera - išmintinga mokytoja bei labai gera ir rūpestinga mokytojos padėjėja.
  7. Direktore ir pasirinkta mokytoja šiek tiek atkalbinejo,sake bus sunku jam,o dar kaip vaikai ir ju tevai priims,siule specialiaja mok. Pradzioje buvo problemu su bendravimu. Bet esame labai patenkinti kad per pirmus metus ismokome labai daug ir mokykla visapusiskai pripazino mus ir yra patenkinti🙂
  8. Lankom Vilniaus Seskines pradine mokykla, patekom pirmumo teise, kadangi su negalia, esame patenkinti mokyklos direktores geranoriskumu.
  9. Niekas nenori priimti
  10. Patekti nebuvo sunku. Tik manau vaikui per mažai dviejų pamokų per savaitę su spec. pedagogu.