3 min. apklausa. Restoranų veikla Covid-19 pandemijos laikotarpiu

Laba diena! Esu Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto magistrantė Jurgita Kižlaitė. Rašau baigiamąjį darbą tema „COVID-19 pandemijos įtaka restoranų finansinei būklei“. Mano tikslas yra įvertinti, ar restoranų veiklos pobūdis ir valstybės parama padėjo sušvelninti COVID-19 pandemijos poveikį restoranų finansinei būklei, ir jeigu taip, tai kokiu mastu. Prašau Jūsų poros minučių dėmesio. Jūsų atsakymai padėtų išsiaiškinti, kaip restoranų sektoriui prisitaikyti prie įvairių epidemiologinių krizių.

Anketos rezultatai yra viešai prieinami

1. Restorano pavadinimas: ✪

Šio klausimo atsakymai viešai nerodomi

2. Restorano vieta:

3. Ar restorano patalpos priklauso restoranui, ar nuomojamos?

4. Restorano tipas

5. Ar Jūsų restoranas priklauso restoranų tinklui / franšizei?

6. Kokia restorano virtuvė?

7. Ar Jūsų restoranas dirbo karantino metu?

8. Ar teikėte maisto išsineštinai paslaugą?

9. Ar pristatėte maistą patys?

10. Ar pristatėte maistą per “Wolt” kurjerius?

11. Ar pristatėte maistą per “Bolt” kurjerius?

12. Ar turėjote lauko staliukus?

13. Ar teikėte kitų paslaugų, kurios, Jūsų nuomone, galėjo sušvelninti pandemijos poveikį finansinei restorano padėčiai? Jei taip, nurodykite.

14. Ar gavote valstybės paramą?