2. Restorano vieta:



Vieša
3 min. apklausa. Restoranų veikla Covid-19 pandemijos laikotarpiu
Laba diena! Esu Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto magistrantė Jurgita Kižlaitė. Rašau baigiamąjį darbą tema „COVID-19 pandemijos įtaka restoranų finansinei būklei“. Mano tikslas yra įvertinti, ar restoranų veiklos pobūdis ir valstybės parama padėjo sušvelninti COVID-19 pandemijos poveikį restoranų finansinei būklei, ir jeigu taip, tai kokiu mastu. Prašau Jūsų poros minučių dėmesio. Jūsų atsakymai padėtų išsiaiškinti, kaip restoranų sektoriui prisitaikyti prie įvairių epidemiologinių krizių.
3. Ar restorano patalpos priklauso restoranui, ar nuomojamos?
4. Restorano tipas
5. Ar Jūsų restoranas priklauso restoranų tinklui / franšizei?
6. Kokia restorano virtuvė?
7. Ar Jūsų restoranas dirbo karantino metu?
8. Ar teikėte maisto išsineštinai paslaugą?
9. Ar pristatėte maistą patys?
10. Ar pristatėte maistą per “Wolt” kurjerius?
11. Ar pristatėte maistą per “Bolt” kurjerius?
12. Ar turėjote lauko staliukus?
14. Ar gavote valstybės paramą?
Rezultatų analizė
X - atsakymo trukmė sekundėmis, Y - atsakymų kiekis. Norėdami padidinti - žymėkite su pele. Sumažinti - spragtelėkite du kartus.
Anketos statistika
Paspauskite ant valstybės detalesniems rezultatams
Šiandien | Viso | |
---|---|---|
Peržiūrėjimų | 0 | 676 |
Atsakymų | 0 | 84 |