3 min. apklausa. Restoranų veikla Covid-19 pandemijos laikotarpiu

Laba diena! Esu Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto magistrantė Jurgita Kižlaitė. Rašau baigiamąjį darbą tema „COVID-19 pandemijos įtaka restoranų finansinei būklei“. Mano tikslas yra įvertinti, ar restoranų veiklos pobūdis ir valstybės parama padėjo sušvelninti COVID-19 pandemijos poveikį restoranų finansinei būklei, ir jeigu taip, tai kokiu mastu. Prašau Jūsų poros minučių dėmesio. Jūsų atsakymai padėtų išsiaiškinti, kaip restoranų sektoriui prisitaikyti prie įvairių epidemiologinių krizių.

2. Restorano vieta:

3. Ar restorano patalpos priklauso restoranui, ar nuomojamos?

4. Restorano tipas

5. Ar Jūsų restoranas priklauso restoranų tinklui / franšizei?

6. Kokia restorano virtuvė?

7. Ar Jūsų restoranas dirbo karantino metu?

8. Ar teikėte maisto išsineštinai paslaugą?

9. Ar pristatėte maistą patys?

10. Ar pristatėte maistą per “Wolt” kurjerius?

11. Ar pristatėte maistą per “Bolt” kurjerius?

12. Ar turėjote lauko staliukus?

13. Ar teikėte kitų paslaugų, kurios, Jūsų nuomone, galėjo sušvelninti pandemijos poveikį finansinei restorano padėčiai? Jei taip, nurodykite.

  1. Pradėjom produktų gamybą, tačiau nepavyko išsiplėsti, nes niekas nesutiko finansuoti plėtros:( Finansuota buvo tik apyvartinėms lėšoms. Esame ypatingai sunkioje situacijoje, nes atėjo visų paramų ir mokesčių atidėjimo grąžinimo laikas.
  2. Ne
  3. Ne, neteikiau. Tai buvo neįmanoma, nes dalyvauju tik renginiuose.
  4. ne
  5. Ne
  6. ne
  7. Neteikėme
  8. -
  9. Ne, veikla buvo is viso draudziama
  10. maistas išsinešimui švenčių metu
…Daugiau…

14. Ar gavote valstybės paramą?

Susikurti savo anketąAtsakyti į šią anketą