3 min. apklausa. Restoranų veikla Covid-19 pandemijos laikotarpiu
Laba diena! Esu Vilniaus universiteto Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto magistrantė Jurgita Kižlaitė. Rašau baigiamąjį darbą tema „COVID-19 pandemijos įtaka restoranų finansinei būklei“. Mano tikslas yra įvertinti, ar restoranų veiklos pobūdis ir valstybės parama padėjo sušvelninti COVID-19 pandemijos poveikį restoranų finansinei būklei, ir jeigu taip, tai kokiu mastu. Prašau Jūsų poros minučių dėmesio. Jūsų atsakymai padėtų išsiaiškinti, kaip restoranų sektoriui prisitaikyti prie įvairių epidemiologinių krizių.
2. Restorano vieta:
Grafikas
Lentelė
3. Ar restorano patalpos priklauso restoranui, ar nuomojamos?
Grafikas
Lentelė
4. Restorano tipas
Grafikas
Lentelė
5. Ar Jūsų restoranas priklauso restoranų tinklui / franšizei?
Grafikas
Lentelė
6. Kokia restorano virtuvė?
Grafikas
Lentelė
7. Ar Jūsų restoranas dirbo karantino metu?
Grafikas
Lentelė
8. Ar teikėte maisto išsineštinai paslaugą?
Grafikas
Lentelė
9. Ar pristatėte maistą patys?
Grafikas
Lentelė
10. Ar pristatėte maistą per “Wolt” kurjerius?
Grafikas
Lentelė
11. Ar pristatėte maistą per “Bolt” kurjerius?
Grafikas
Lentelė
12. Ar turėjote lauko staliukus?
Grafikas
Lentelė
13. Ar teikėte kitų paslaugų, kurios, Jūsų nuomone, galėjo sušvelninti pandemijos poveikį finansinei restorano padėčiai? Jei taip, nurodykite.
- Pradėjom produktų gamybą, tačiau nepavyko išsiplėsti, nes niekas nesutiko finansuoti plėtros:( Finansuota buvo tik apyvartinėms lėšoms. Esame ypatingai sunkioje situacijoje, nes atėjo visų paramų ir mokesčių atidėjimo grąžinimo laikas.
- Ne
- Ne, neteikiau. Tai buvo neįmanoma, nes dalyvauju tik renginiuose.
- ne
- Ne
- ne
- Neteikėme
- -
- Ne, veikla buvo is viso draudziama
- maistas išsinešimui švenčių metu
14. Ar gavote valstybės paramą?
Grafikas
Lentelė