3 min. apklausa. Restoranų veikla Covid-19 pandemijos laikotarpiu

13. Ar teikėte kitų paslaugų, kurios, Jūsų nuomone, galėjo sušvelninti pandemijos poveikį finansinei restorano padėčiai? Jei taip, nurodykite.

  1. Pradėjom produktų gamybą, tačiau nepavyko išsiplėsti, nes niekas nesutiko finansuoti plėtros:( Finansuota buvo tik apyvartinėms lėšoms. Esame ypatingai sunkioje situacijoje, nes atėjo visų paramų ir mokesčių atidėjimo grąžinimo laikas.
  2. Ne
  3. Ne, neteikiau. Tai buvo neįmanoma, nes dalyvauju tik renginiuose.
  4. ne
  5. Ne
  6. ne
  7. Neteikėme
  8. -
  9. Ne, veikla buvo is viso draudziama
  10. maistas išsinešimui švenčių metu
  11. Ne
  12. Ne
  13. -
  14. ne
  15. During the first karantinas we only offered our Dutch waffles & Chocolate truffles for companies.
  16. Plėtojome maisto gamybą, prekių pardavimą el. parduotuvėje.
  17. Ne
  18. Sukūrėme produktus skirtus įmonėms, siūlėme online renginių versijas, Taco/Meksikietiškus vakarius, kokteilių pamokas
  19. Nebuvo įmanoma teikti, nes jei vykdai veiklą privalai mokėti už nuoma 100 procentų ir mokėti atlyginimus.
  20. Ne
  21. Esame ir pokerio klubas
  22. Marinuotos mėsos, marinatų gamyba Marinolis.
  23. Ne
  24. Получили помощь 500 и 500 евро. После получили сообщение спустя 1,5 года что деньги нужно вернуть в течение 14 дней, по причине того что выручка снизилась на 20 % вместо 30 % и субсидию нужно теперь вернуть. Денег нет конечно же. И никто не предупреждал что нужно будет что либо возвращать. Желания как то получать субсидии полностью отпало. Издевательство над малым бизнесом.
  25. Manome, kad jokios papildomos paslaugos nebūtų kompensavę veiklos sąnaudų. Įmonei naudingiausia buvo nedirbti abiejų karantinų metu.
  26. Siūlėme pusfabrikačius/ paruoštus patiekalus kepimui, virimui namuose.
  27. E-parduotuvė
  28. Bandėme generuoti pajamas teikiant maitinimą išsinešimui. Perdarėme internetinį puslapį su informacija, kad tiekiama maistą šventėms namuose. Maistas išsinešti nepasiteisino, nes klientai taip pat dirbo didžiąja dalimi iš namų, tad poreikio pietums nebuvo. O pagrinde restoranas dirba su dienos pietumus ir švenčių organizavimu – karantinas šioms sritims buvo „skausmingas‘.
  29. E-parduotuvė, kavos pakuočių pardavinėjimas.
  30. Ne
  31. Ne
  32. gaminame maistą renginiams, šventėms; gaminome maistą jogos - meditacijos stovyklose, vasaros metu
  33. ne
  34. Taip, patys gaminome pyragus, patys pristatinėjom maistą į namūs, nes BOLT WOLT pasiėma 25 proc nuo apyavartos, tai labai daug pandemijos metų...
  35. Darėme išsinešimui šventines vakarienes. Velykoms, Valentino dienai ir pan
  36. Ruošėme šventinius maisto paketus, kuriuos reikėjo baigti gaminti namuose.
  37. Banketai