!!! medicinos paslaugų kokybės tyrimas

Jei turite nusiskundimų, tai kokių?

  1. tai kad niekas nekreipia demesio. tipo nerimta
  2. -
  3. Jie atrodytų gyvena savo gyvenimą,o tavo problemos jiems nusispjaut,stengiasi atsikratyti neieškodami susirgimo priežasties,nesigilina,na gali pagydyti slogą per savaitę,o ji pati praeina per 7 dienas,nebent ką nors pažįsti,arba davei pinigų,tada atsiranda šioks toks dėmesys,tik tyrimus reikia prašyti pačiam,na žinoti ko nori.
  4. pasityčiojima
  5. nekorektiškas elgesys
  6. nepakankamas dėmesys, grubumas
  7. abejingumas, saltumas
  8. Labai lėtai viskas vyksta.Susidaro įspūdis, kad gudytojams guldyti ligonius į stacionara -tabu.Stengiasi nukreipti į kitas ligonines.
  9. Nemandagios, pasipūtusios slaugytojos; ilgas laukimas priėmimo skyriuje. Slaugytojų atrodo namažai, bet laukite. Reikia echoskopijos - neves iš karto, teks palaukti kol atsiras 2-3 pacientai, kuriems jos reikia; tada teiksis vesti. Reikia guldyti - irgi luktelsit kol atsiras daugiau ligonių - personalas dėl vieno nevaikšto. Ir taip 2-3 val. priėmime kad ir su mažu vaiku, kuriam įtariamas ūmus pilvas. Nuveda į skyrių ir palieka prie tuščio slaugytojų posto- palaukit kol ateis. Ten laukiam 1 val, - šios geria kavą persirengimo kambaryje. Bet iš kur žinoti kur jis. Skyrius didžiulis - personalo namatyti, kur ką rasti neaišku - nors kauk. Klausinėjos ligonių - irgi nežino.
  10. neoperatyvumas,ligos simptomatikos neivertinimas,mazai truko kad galejau iseiti anapilin
  11. Atvaziavo po pusantros valandos, lygonineje kol prieme laukem valanda
  12. skubėjo lėtai
  13. KMU kliniku seimos gydytojas siunte pas kardiologa-eile buvo 2 men., pas reumatologa taip pat eile buvo 2 men
  14. Taip ir neaisku ar cia anketa apie KMUK ar bendrai apie LT ligonines? Ar butina buti buvus KMUK pacientu kad atsakineti i anketa?
  15. Gydyojų aplaidumas ir neatidumas
  16. dar blogiau pasijaučiau, nes atrodė, kad gaištų jų laiką.
  17. 864473763
  18. atsizvelgia i zmogaus pajamas labai daznai.
  19. neturiu
  20. Tyrimų rezultatų reikia laukti pakankamai ilgai iki 3 mėnėsių, taigi per tą laiką sveikatos būklė gali ženkliai pablogėti
  21. visiskas nesiskaitymas su zmonemis. poziuris laukiamajame "jei nemirs per 5min, tai gali ir palaukt"