_ Apie naudojamą judėjimo/regos/klausos techninės pagalbos priemonę bei asmenų aptarnavimo kokybę Techninės pagalbos neįgaliesiems Šiaulių skyriuje_

18. Kokie Jūsų pageidavimai ir pasiūlymai, kaip būtų galima pagerinti klientų aptarnavimo kokybę?

  1. Grotuvai; labai prastos kokybes. Jeigu laikyti kaip eksponata- greitai sugenda. Dvieju metu neistempia, o naudojimo laikas nustatytas 7 metai . Nenuraso. 90Lt kainauoja lazeris ir + darbas. Kainuotu virs simto litu. problema ispresta, nes akluju ir silpnaregiu organizacija nupirko is remeju pinigu.
  2. Esu labai patenkinta visomis paslaugomis. Padeda akluju ir silpnaregiu draugijos ir socialine darbuotoja, ir pirmininke.
  3. Priemoniu kokybe yra pusetina kokybe. Priemonemis kartais dar ir nemoka naudotis ir todel sugenda. Reikia atsargiau. Pavyzdziui, Siauliu akluju bibliotekoje kompaktai surebaluoti, subraizyti. Zmoniu kalte, bet ne bibliotekininkai kalti. O dabar naudojames internete:labiblioteka.elvis.lt Centras dalina pasenusias priemonemis. Dabar yra mp3 skaitmeniniai grotuvai su garsiniu meniu Ir mes jau nusipirke Siauliuose miniaturini grtuva(mp3)200Lt. Naujesnes priemones ne brangesnes.
  4. Priekaistu netureciau reiksti, susisiekiu su pirmininke Kelmes skyriaus Akluju ir silpnaregiu pirmininke. Kol kas tutriu klausima del sugedusio padidinimo stiklo ir skambinsiu Siauliu skyriaus darbuotojams tiesiogiai.
  5. _18_Visos priemones patiko. Patiko ir vaikui. Kol kas viskas gerai veikia. priemones paememe pries metus 2012m. Bendraujame su Joniskio akluju ir silpnaregiu organizacijos pirmininke Ina Sakalauskiene.
  6. Klientu aptarnavimo kokyne ir taip gera ir neaisku kaip butu gerinti. Priemonemis naudojuosi nuo 2008m ir dar tebera patvarios niekas nesuluzo.
  7. _18_ Dabar yra zymiai daugiau priemoniu, bet oficialiai nieko neteikia arba nekompensuoja. Pvyzdziui, nekompensuoja didinamuju stiklu su apsvietimo irenginiu. Bendrauju su Siauliu ir taurages regiono akluju centru, su darbuotoja Inta Skeiviene.
  8. Darbuotojai labai paslaugus. Truko lazdelei detales: is kauno veze specialiai. Aptarnauja puikiai. Isklauso, padeda. Nezinau, bet, jeigu man ko reikia- tai skambinu. Galbut yra informacija, naujausia? ELEKTRONINIU PASTU galetu atsiusti naujoves? Kol as nepaklausiu- tai ir nezinosiu. Jeigu be priemoniu gyvename ir nezinome- tai gal ir nebutina, vadinasi. Labai svarbu,kad turime taktiline lazdele ir telefona kalbanti.
  9. Priemones veikia gerai. Kreipiuosi su klausimais i Kelmes akluju ir silpnaregiu draugijos pirminke Samusiene.
  10. Visks atrodo normaliai, ir priemones ra gerai. Kalbancios svarstykles yra NETIKSLIOS. Paste rodo kitoki svori. 300gramu PAKLAIDA. Pasvereme -svere 2kg, o paste svere 1,7kg. O kalbnatis termometras kalba kaip PAGREITINTAS IRASAS. Labai trukdo suprasti. Senesni laikrodziai buvo geriau. AKS matuokklis taip pat NETIKSLIAI pasako davinius.