Autorius: AVA

Tikslinių grupių apklausa dėl kulinarijos mokymų
58
Dienos kursų metu, yra vykdomi maisto gaminimo kursai (trukmė 5 valandos, įprastai nuo 12 valandos dienos). Kursų metų, dalyvaujantys asmenys, vadovaujantis išanksto gautu sąrašu, įsigyja reikiamus produktus. Mokymų metu trumpai pasakojama apie maisto produktus bei supažindinama su maisto gaminimo procesu. Toliau grupės dalyviai mokosi kulinarijos paslapčių ir gamina kartu. Dienos edukacijos metu yra pagaminami 4 patiekalai: užkandis, sriuba, karštas patiekalas ir desertas .Vakaro kursu metu, dalyviai mokinasi 3 valandas, tačiau mokymai koncentruojasi link degustacinės gamybos ypatumų. Vakaro kursu metu yra pagaminami 2 patiekalai: karštas patiekalas, sriuba arba desertas.Edukacijas turistams numatyta organizuoti skirtingais spektrais:1. Pagrindinė, populiariausia programa – tradiciniai lietuviški patiekalai kitaip;2. Skirtingų Lietuvos regionų maisto gaminimo tradicijos;3. Populiariausių pasaulio virtuvių gaminimo tendencijų mokymų programa.Paslaugos teikiamos: Stasio Santvaro gatvė 8, Rūstekonių kaimas, Seredžiaus seniūnija, Jurbarko rajono savivaldybė.