Žemaičių krašto etnokultūros centras

14. Jūsų idėjos, pasiūlymai ar pretenzijos Žemaičių krašto etnokultūros centrui dėl miestelio kultūrinio gyvenimo organizavimo.

  1. Daugiau kalendorinių renginių
  2. Gaila, kad apklausoje buvo galima pasirinkti tik po vieną atsakymą, nes tai neatspindi realios situacijos. 2 kl. - sritys visos svarbios. 3 kl - aplinka prasta; 5, 6, 7 kl - visi atsakymai,
  3. Jūsų anketa nelabai gerai apgalvota. Nėra galimybės pasirinkti keletą atsakymų. Pavyzdžiui, trečiame klausime rinkčiausi dar ir variantą "nepatinka įstaigos aplinka". Bet to neleidžia padaryti sistema. Ta pati bėda ir su daugeliu kitų klausimų. Todėl ši anketa neatspindi visos mano nuomonės.
  4. Norėtųsi daugiau kultūros :), pvz. skelbimų be klaidų, renginių vedėjų subtilumo ir išprusimo, šventinių renginių be vietinės pompastikos, o tikrai nuoširdžių.
  5. Trūksta informacijos sklaidos. Dabar renkami nario mokestis. O kas tai, už ką jis renkamas, neaišku. Manau, narių ir norinčių prisidėti būtų daugiau, bet informacijos lengvai prieinamos nėra. Vyksta renginiai, tačiau kol pats neiškai ir nežinai arba randi kai renginys jau buvęs įvykęs. Dabar taip lengva skleisti naujienas sovialiniais tinklais, o tuo nepasinaudojate.
  6. Įdarbinti meno kolektyvo vadovą.