Vokaliniai įgūdžiai

7. Jūs universitete turėjote vokalo praktinių užsiėmimų, kuriose ugdėtės savo vokalo įgūdžius. Ar jums pakako tam laiko ar reikėtų didinti dainavimo užsiėmimų skaičių? Argumentuokite savo atsakymą

  1. Manau, kad vokalo paskaitos turetu trukti...visa studoju laika... o pats studentas save lavinti ir baigus studijas....
  2. Reikėtų didinti, nes mokytojas turi būti visapusiškai muzikalus o vokalas itin svarbus muzikos pamokoje. Tai yra pagrindinis mokytojo instrumentas.
  3. Taip, manau, kad valandų, skirtų vokalo ugdymui turėtų būti daugiau, nes per pusvalandį į savaitę sužinai labai mažai, o tada sunku tas žinias perteikti kitiems.
  4. Manau, kad reiktu didinti, vienos pamokos per savaite nepakank, kad ismoktum dainuoti, taip kaip reikia
  5. Man nepakako, nes tam buvo skiriama per mažai laiko. Man norėtųsi daugiau vokalo pamokų.
  6. Manau, kad reikėtų didinti dainavimo užsiėmimų skaičių, nes tai padeda gerinti vokalo įgūdžius.
  7. Manau reiketu didinti. Juk tokiu budu uztvirtiname gautas zinias ir tuo paciu igauname naujas. taip pat kuo daugiau praktikos tuo laisviau jauciames.
  8. Manau reikėtų didinti trečiame ir ketvirtame kurse vokalo paskaitas, tam, kad studentas dar daugiau pasiektų geresnių rezultatų.
  9. Reikėtų ne tik didinti užsiemėmimų skaičių, bet ir daugiau mokyti, kaip valdyti visą balso aparatą.
  10. Vokalo pamokų skaičius valandomis per savaitę yra 4 val, manau tai pakankama, tačiau gali būti ir daugiau. Pagrindinį darbą atlieku individualiai.