Vilniaus lopšelio - darželio „Berželis“ tėvų (globėjų, rūpintojų) apklausa

Kita informacija, kuria norėčiau pasidalinti

  1. Tik geri atsiliepimai. Ačiū labai direktrei Loretai Semaško. T. p. Labai didelis ačiū mūsų grupės auklėtojams Natalijai Kolesovai, Jelena Sokolovai ir šeimininkutei Galinai.
  2. Noreciau gauti daugiau informacijos apie vaiku maitinima, ar vaikai gauna darzoviu, vaisiu, kas tiekia produktus, kokia ju kokybe. Noreciau matyti valgiarasti.
  3. Norėčiau padėkoti darželiui.
  4. Man labai patinka šitas darželis
  5. Jei būtų galimybè įvertinti auklėtojų darbą, vertinčiau aukščiausiu balu.
  6. Vienas didelis minusas darželiui, kad lietuvių grupėse dirba rusakalbės/lenkakalbės auklėtojos. Būtent vaiko kalbos raidos pradžioje labai svarbu, kad vaikas mokintųsi taisyklingai tarti savo pirmuosius žodžius. Dažnai auklėtojos/šeimininkutės tarpusavyje kalbasi ne lietuvių kalba - vaikai labai greitai pagauna svetimybes.
  7. Lankome ne pirmus metus ir esame labai patenkinti- administaracija skiria labai daug dėmesio vaiko poreikiams ir ugdymui; aplinka yra šiuolaikiška, nuolat viską atnaujina, tobulina: mokytojai malonūs, kompetentingi
  8. Nuostabus darzelis ir jo kolektyvas!!! Per paskutinius 3metus labai susitvarke lauko erdve, naujos vaiku zaidimo aiksteles!!! Organizuojama daug idomiu veiklu vaikams! Dziaugemes, kad esame butent cia!!!
  9. Puikus darželis ir labai geras kolektyvas. Dėkojame labai.