Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto ketvirtojo policijos komisariato prižiūrimos teritorijos gyventojų apklausos klausimynas

8) Įvardinkite, Jūsų nuomone, nesaugiausią (problematiškiausią ir/ar pavojingiausią) vietą (nurodydami tikslų adresą) Jūsų gyvenamojoje aplinkoje. Įrašykite savo:

  1. geroves parke baisu vaikscioti,aplinkui palaidi,dideli,be antsnukiu sunys
  2. Grūdų g. vieta, ties sankryža su Žilvyčiu gatve
  3. Prie Maxima parduotuves, Keramiku 5, bei prie dviauksciu namu, Keramiku 27
  4. Kiemas priešais Maximos parduotuvę, garažų teritorija.
  5. Visas ruožas nuo Moliakalnio g. 41 iki pat sankirtos su P.Morkūno gatve yra labai nesaugus ypač pėstiesiems, dėl ko reiktų praplatinti gatvę ir įrengti šaligatvius. Bet problematiškiausia vieta yra 90 laipsnių posūkis prie Moliakalnio g. 94. Čia kasmet įvyksta keliasdešimt mašinų susidūrimų! Šioje vietoje reiktų praplatinti kelią ir pastatyti veidrodį. Taip dalis pakėlės yra apžėlusi krumynais, kurie trukdo eismo dalyvių matomumui.
  6. PRIE MOKYKLOS -MOLIAKALNIO G.
  7. Visas ruožas nuo Moliakalnio g. 41 iki pat sankirtos su P.Morkūno gatve yra labai nesaugus ir važiuoti, ir pėstiesiems (didelėje gatvės dalyje nėra šaligatvių). Problematiškiausia vieta yra 90 laipsnių posūkis prie Moliakalnio g. 94. Ten ir einant, ir važiuojant nesimato, kas yra už posūkio, todėl reikalingas bent jau veidrodis.
  8. Dvarčionių ežeras - karjeras, apleista stovėjimo aikštelė šalia Keramikų g. 6 ir Dvarčionių g. atkarpa nuo Keramikų g. 6 iki Dvarčionių sodų 1-oji g., Maximos (Keramikų g. 5) prieigos
  9. Keramikų g 5 aplinka
  10. Dvarčionių pagrindiniai ivažiavimai reikia kamerų