Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto ketvirtojo policijos komisariato prižiūrimos teritorijos gyventojų apklausos klausimynas

6) Jei 4 ir/ar 5 klausimuose pasirinkote c, d ar e variantus, nurodykite priežastį (-is), kodėl nesijaučiate saugiai. Įrašykite savo:

  1. parke nuo geniu stoteles iki ,geroves gatves vakare nera apsvietimo,baisu,tamsus kiemai,nei vienos lempos.
  2. Einant pėsčiomis Grūdų gatve, pėstiesiems nėra šaligatvio, tamsiu paros metu ir ypač esant slidžiai kelio dangai, kyla grėsmė būti sužalotam eismo įvykio metu, juo labiau, kad vairuotojai dažnai viršija greitį, o "gulinčių policininkų" nėra, be to, ant važiuojamosios dalies ties sankryža su Žilvyčiu gatve paliekami automobiliai užstoja matomumą. Kitas pavojus - retsykiais palaidi lakstantys šunys.
  3. Neapšviestas kiemas ir visas kelias nuo namų iki stotelės ir parduotuvės.
  4. Moliakalnio gatve būtina platinti, įrengti kelio bordiūrus ir šaligatvį, nes dabar kyla pavojus pėstiesiems. Labai trūksta apšvietimo! Ypač ruože netoli sankryžos su Keramikų gatve. Be to ši gatvė yra siaura ir labai judri (nes mašinos nuo Kairėnų pusės ja važiuoja tranzitu - taip greičiau ir be kamščių pasiekia miesto centrą)!, o didžiojoje jos dalyje nėra šaligatvio!! Vietiniai gyventojai yra priversti eiti važiuojamąja gatvės dalimi...
  5. PRIE MISKO GATVEJE NERA SVIESOS
  6. Tamsiu paros metu trūksta gatvės apšvietimo.
  7. Per mažai apšvietimo, nėra stebėjimo kamerų
  8. Moliakalnio gatvės pradžioje, prie mokyklos, yra nemaža atkarpa be apšvietimo. Didžiojoje dalyje Moliakalnio gatvės nėra šaligatvio, eiti labai nesaugu, nes pati gatvė siaura, o judėjimas ja nemažas, ypač ryte ir vakare. Be to ties Moliakalnio 90 yra beveik 90 laipsnių posūkis, kuriame visiškai nesimato iš priekio atvažiuojančių automobilių, dėl to dažnai pasitaiko auto įvykiai. Veidrodis šioje vietoje yra būtinybė.
  9. Moliakalnio gatvėjės dalyje nėra šaligatvio. Dalis gatvės neapšviesta. Žiemos metu pėstiesiems tiesiog nėra kur eiti jei važiuoja bent du prasilenkiantys automobiliai. Staigūs gatvės posūkiai, blogas matomumas.
  10. gatviu apsvietimas !!!!!!!