Viešasis transportas Romainiuose, Linkuvoje ir Vijūkuose, Kaunas

Pasiūlymai, kaip pagerinti susisiekimą viešuoju transportu, šiuose gyvenamuosiuose rajonuose. Kokios kryptys reikalingiausios?

  1. labai retai vaziuoja autobusai, dar uzsuka i ligonine, kelione uztrunka 1 val taip kaip is kauno i vilniu
  2. Reikia normalaus susisiekimo su Šilainiais Vijūkų gatve.
  3. Siūlau padaryti viešojo transporto maršrutą, kuris važiuotų romainiai-linkuva-giraitė link centro. Ši miesto dalis labai sparčiai plečiasi, gyvena daug jaunų šeimų, būtų palengvintas daugėlio žmonių gyvenimas. Tai galima padaryti pratęsiant 52 mikriuko maršrutą Knygnešių g. labai reikalinga stotelė Bielinio g. gale Linkuvoje, kadangi artimiausia stotelė yra Liucijanavos gatvėje.
  4. Pratęsti 52 mikriuko maršrutą bent jau iki Šapokos gatvės
  5. Vijūkai- urmo bazė per Savanorius
  6. reiketu ,kad nuo sustojimo iki sustojimo butu iki 300 metru,nes gatves gana siauros o judejimas rytais per pietus ir po darbo valandu gana didelis,labai nesaugu eiti, ypac kai lyja ar sninga. Jei nera nei lipanciu nei islipanciu nereikia ir stoti. Taip tvarkosi su uzmiestiniais rajonais Vilnius. O ir sventinemis ir poilsio dienomis reikalingas transportas ,jaunimui vakare senimaui i baznyteles nuvaziuoti, Moterims apsipirkti.
  7. Raudondvaris, Centras, Savanoriu pr. reiketu,kad dazniau vaziuotu mikriukai
  8. Miesto centras
  9. Visų pirma, jei gyvename toliau nuo Romainių gatvės, arčiau Linkuvos, susisiekimas yra labai prastas. Ten nevažiuouja apskritai viešasis transportas.Būtina pagerinti kelių būklę. Tai būtų pats svarbiausias dalykas.
  10. Visų pirma, jei gyvename toliau nuo Romainių gatvės, arčiau Linkuvos, susisiekimas yra labai prastas. Ten nevažiuouja apskritai viešasis transportas.Būtina pagerinti kelių būklę. Tai būtų pats svarbiausias dalykas.