VERKIŲ, ANTAKALNIO, ŽIRMŪNŲ, ŠNIPIŠKIŲ IR ŽVĖRYNO SENIŪNIJŲ GYVENTOJŲ APKLAUSA

5. Jei 4 klausime pasirinkote atsakymo variantus (nelabai saugiai; nesaugiai; visiškai nesaugiai) nurodykite priežastį (-is), kodėl nesijaučiate saugiai:

  1. Paribio g. Truksta apsvietimo bei saligatviu. Vedziojant suni buna gana nejauku ir pavojinga.
  2. Pasitaikė nemažai vagysčių
  3. Todėl, kad stotelė yra neapšviesta, nuo stotelės iki namo reikia eiti greta miškelio, kuris yra visiškoje tamsoje.
  4. Daug pasaliniu
  5. Dėl nesaugaus eismo, dėl vagysčių mūsų kvartale, dėl pašalinių asmenų patekimo į teritoriją. Eismas Stumbrų ir Pieninės gatvėse yra nepakankamai kontroliuojamas. Palei Stumbrų g. esančius garažus neįmanoma daugiai praeiti, nes būna užstatyta automobiliais, nors ten pažymėta geltona linija. Pastoviai benamiai patenka per atidarytus vartelius arba perlipę per tvorą į Žvėryno namų kvartalo teritoriją ir rausiasi šiukšliadėžėse. Jie dažnai elgiasi agresyviai ir neprognozuojamai.
  6. Aplinkui būna narkomanų, švirkštų, ir gadinamo bendro turto bei plėšiamų mašinų naktimis.
  7. bomziuku kartais trinasi aplink ir bomziukai i rakinama teritorija (vidini kiema) isimeta konteinerius pakraustyt. Man tai jie dzin, bet panom tai nelabai jauku.
  8. Asocialus asmenys neasfaltuotoje Panoramos aikstelej.
  9. Yra tekę susidurti su jaunų vaikinų grupe, kurie bandė užkabinti, neva prašydami užsirūkyti, įžūliai kalbėjo. Vakarais per Stumbrų gatvę jauni vairuotojai automobiliais mėgsta padriftinti, padidinti greitį trumpame ruože. Mūsų namo požeminiame parkinge naktimis buvo sukelta keletas gaisrų, taip pat reguliarai apvagiami automobiliai. Iš balkonų (kaimynų) buvo pavogti dviračiai.
  10. Stirnų g. Pašonėje tarp esančių lūsnų trūksta apšvietimo ir sutvarkytų takų.