Veiksniai, lemiantys vartotojų elgseną Covid-19 vakcinų atžvilgiu.

Jei atsakymas "Ne, nepakankamai", kaip norėtumėte gauti informaciją apie Covid-19 vakcinas?

  1. Ziniasklaida yra melas
  2. Visuomenė galėtų daugiau šviesti apie vakcinaciją, kas tai yra, kaip veikia, iš ko padaryta(nes daugelis to nesupranta ir išsigalvoja nebūtų dalykų).
  3. Galbūt daugiau mokslinių straipsnių šia tema
  4. Informaciją norėčiau gauti Iš kompetetingų, atitinkamą mokslinį išsilavinimą turinčių asmenų. Šiuo metu sunku atsirinkti, kuri informacija yra grįsta duomenimis, o kuri tik nepatvirtintas brukalas. Galėtų būti sukurta atitinkama platforma, leidinys, pranešimas spaudai, nebulvarinėms laidoms ir t.t., kas pasiteisintų ne man spręsti, variantų skleisti informaciją labai daug. Pasitikėčiau tik pamačiusi žmonių pavardes:)
  5. Spauda, televizija, galėtu daugiau žmones informuoti apie neigiamus bei šalutinius poveikius, o ne tik tai, kaip tai puiku..
  6. Ne atsakymas, o per mažai pasirinkimų klausimuose, trūksta "kita", pvz "kaip ieškojote info apie vakcinas?", aš ieškojau mokslinių tyrimų. O savarankiška straipsnių paieška netinka, nes straipsnis nelygų mokslinis tyrimas.
  7. Registruojantis vakcinai ar vakcinacijos centre butu nice
  8. Mokslinių straipsnių forma
  9. Šeimos gydytojai, konsultacijos ir kt.
  10. Daugiau moksliniu straipsniu, kurie butu prieinami kiekvienam zmogui, su realiais tiksliais tyrimais ir ju rezultatais, o ne naujienu portalu straipsniai, be jokios pridetines vertes ir tikslios informacijos, kurie dazniausiai kuriami ibauginti, o ne informuoti visuomene