Veiksniai, lemiantys vartotojų elgseną Covid-19 vakcinų atžvilgiu.

Jei buvote nusistatę prieš vakcinas ir pakeitėte savo nuomonę bei ruošiatės vakcinuotis arba jau vakcinavotės, kas lėmė Jūsų pasikeitusią poziciją šiuo klausimu?

  1. Nusistačiau prieš "astra zeneca" vakciną pasireiškia daigiau šalutinių poveikių.
  2. Visad zinojau kad vakcijos yra tik farmacijos zaidimo priemone
  3. Tai, kad matau tai kaip neišvengemybę. Reikes laisvesniam keliavimui, darbui.
  4. Aplinka
  5. Jog nereiktų testuotis, ir daugiau galimybių gauna pasiskiepyją
  6. 1. Statistika: daug daugiau zmoniu labai gerai jauciasi po skiepu nei serga. Paziurejus senas statistikas, kai buvo sukurti nauji skiepai (nuo gripo, hepatito ir pan.), taip pat buvo sunkiu reakciju i vakcinas bei mirciu. 2. Informacija apie vakcinas: galima pasirinkti kuria vakcina skiepytis, kai kuriose salyse ar miestuose tiesiog reikia islaukti patogaus momento. 3. Seimos ir draugu rate jau yra nemazai pasiskiepyjusiu ir didzioji dauguma gyvi ir sveiki, po antro skiepo jautesi prastai, lyg gripu sirgtu bet tai tesitese pora dienu. Reziume: pasidomejus, pirmos vakcinos nuo gripo nusinese daugiau gyvybiu nei pirmos vakcinos nuo covid, taigi mano nuomone nera ko panikuoti, geriau pasiskiepyti ir nebijoti del savo gyvybes.
  7. Suvokimas, kad galėsiu aplankyti senelius be sažinėa graužaties.
  8. Vis dar nepakeiciau nuomones del vakcinos
  9. Galimybių pasas, keičia nuomonę.....
  10. Naudos gavimas dėl skiepo (galimybė keliauti), galimybė, kad jei užsikrėsiu, gal lengviau persirgsiu, taip pat, sugalvojau, kad nesiskiepyti yra savanaudiška ir jei nesiskiepinsiu toliau galimai platinsiu baisią ligą, kurią galiu užnešti savo mylimai mamai ar kitiems žmonėms iš labiausiai pažeidžiamų grupių
  11. Noras gyventi laisvą gyvenimą bei matymas, kad skiepijasi dauguma protingų išsilavinusių žmonių.
  12. Noras skiepytis atsirado del aplinkybiu svelninimo; skiepyjuosi, kad galeciau laisvai keliauti ir grizti i kasdiene rutina
  13. Skiepijausi tik dėl to, kad atsivertų platesnės galimybės( susitikimai su žmonėmis, kelionės į užsienį, saugus laiko praleidimas viešose vietose ir tt.)
  14. Nes darbo sąlygos supaprastėja
  15. Planavau nesiskiepyti, nes galvojau jog greitai viskas baigsis, bet taip viskas apribota ir be galimybių paso sunku grįžti į gyvenimą normalų, tai nusprendžiau pasiskiepyti!
  16. Buvau nusistačius, dėl aplinkos įtakos ir baimės tų ,,šalutinių” poveikių, tada grįžo sveikas protas ir supratau, kad tai tik imunitetas nuo viruso ir reikia mažiau klausyt nesamonių ir daugiau profesionalų.
  17. Mano pozicija nebuvo pasikeitusi ir ruošiuosi skiepytis.
  18. Galimybes
  19. Šiuo metu nesiruošiu skiepytis. Lauksiu vakcinų, kurios bus ilgiau ištirtos nei dabartinės bei jų sudėtis bus kaip ankstesnių (gripo) vakcinų
  20. Mane itakojo giminėje esantis daktarai.
  21. Nebuvau nusistatęs
  22. Kelionių stygius
  23. Nepakeis niekas, bet manau laikui bėgant teks nori nenori skiepintis nes neiseisi kitaip niekur, arba ieskot nuo ko korona uzsikrest kas puse metu.
  24. As nesu pries vakcinacija, tiesiog sie skiepai nera pakankamai isbandyti, istestuoti ir dabar vyksta realus isbandymas ant zmoniu kaip jie veiks. Skiepytis noriu vien del to, kad sugriztu normalus gyvenimo ritmas i savas vezias.
  25. Kad gauti tą gpasą... Ir gyvent ale normalų gyvenimą. Plius darbas - renginių sferoje. Per daug paiko atimtų kas kart darytis testą
  26. Tinkama informacija ir geri vakcinos rezultatai visose saliuose.
  27. Buvau pries vakcinas, nes nemaciau butinybes, bet grizus i darba po dekreto, teko pasiskiepyti.
  28. Nebuvau nusistaciusi priesp
  29. Nesivakcinuosiu
  30. Tiesa pasakius svarstau. Ir jau buvau užsirašius, bet atšaukiau. Kol dirbu namie, turiu mažai kontaktų su kitais, tol delsiu. Kai pasakys, kad galiu dukros varžybas stebėti tik su galimybių pasu, tada skiepysiuos :)
  31. Neplanavau vakcinuotis,taciau persirgus ne itin lengva sio viruso forma,nuomone pakeiciau
  32. Visada buvau už skiepus.
  33. Galimybe keliauti tik pasiskiepijus