Vartotojų pasitenkinimas viešojo transporto paslauga

Ar paslauga suteikiama saugiai? Autobusų vairuotojai vairuoja atsargiai, stabdydami autobusą nesukelia grėsmės keleiviams pargriūti ir panašiai. (Jei ne, žemiau esančioje eilutėje nurodykite priežastis)

  1. Skuba, lekia, greitai stabdo
  2. Esu net pranešus, pagal nurodytus autobuse telefonus. Bet situacija nesikeičia. Iš galinių - pirminių stotelių autobusai išvažiuoja prirūkyti ir smirda ir šaltą, nes vėdina
  3. Kartais nesaugu stovėti ar sėdėti, jei autobusas staigiai stabdo.
  4. buna kad kartais labai staigiai stabdo ir man tai nepatinka nes labai lengva nugriuti
  5. Dažnai staigiai stabdoma, vieno autobuso (3) durys išklerusios, neatsidaro.
  6. Vairavimas visiškai nesaugus ir nesirūpinama keleiviu saugu
  7. Retai kada pasitaiko kultūringų ir malonių vairuotojų, kurie supranta, kad veža žmones, o ne daiktus ar daržoves. Kur kas dažniau pasitaiko vairuotojų kurie skuba, nes pavėlavo pagal grafiką išvažiuoti, dažnai įvažiuoja į sankryžą jau degant geltonam šviesaforo signalui. Dažnai kalbasi telefenu, be laisvųjų rankų įrangos, pasitaiko, jog dar užsiuodžia pagiriomis ir apskritai būna labai nemandagūs. Dar tam įtakos turi ir keleiviai, kurie tik įlipę sudaro kamščius prie pirmo komposterio, todėl vėluoja ir skuba vairuotojas. Taip pat dažnai pasitaiko, kad į reisą yra išleidžiami, sugedę autobusai ir kas nors kelionėje pradeda nebeveikti, durys neužsidaro.
  8. dažnai stabdo staiga
  9. Kartais per staigiai stabdo arba nespėjus įlipti keleiviui uždaro duris
  10. Belekaip stabdo