Užklausa dėl Pasakų parko

PRAŠOME PATEIKTI SAVO PASIŪLYMUS, PAGEIDAVIMUS, PASTABAS DĖL PARKO ATNAUJINIMO

  1. Labai prastai atrodo medinės skulptūros, kurias reikėtų rekonstruoti. Taip pat bloga takų danga.
  2. Parkas axujenas įmanoma buxnut kurnut (paprikolu parašyta)
  3. Dalį jau parašiau. Taip pat būtų smagu, kad miško takai būtų labiau pritaikyti tėvams su vežimėliais, ypač nusileidimai į žemesnę Pasakų parko dalį. Įėjimai nuo Karoliniškių pusės tragiški. Su vežimėliu patekti sunku, o žiemą ir pavojinga. Beja, kai kurių laiptų būklė labai prasta. Vasaromis būtų gerai laiką leisti pavėsinėse, kurios būtų pritaikytos ir vaikams.
  4. Parkas gražus savaime del gamtos, bet jaukumo trūksta, nevalomos nulūžę šakos, medziai. Vaikų žaidimo aikštelės pernelyg kuklios....
  5. Vien jau suskilinėjusių medžio drožinių gaila, reiktų tikrai atnaujinimo. :) Takeliai vietomis numinti pačių žmonių, jais neretai einama, tad galima būtų pamąstyti ir apie takelių atnaujinimą jų apšvietimą. :) Būtų labai smagu, jei keliose vietose atsirastų geriamo vandens fontanėlis :)
  6. isvalyti miska, atnaujinti suoliukus ir pristatyti ju daugiau, apsvietimo truksta.
  7. Svarbiausia, kad pirmiau pakeistumėte šilumos trasas, o tik po to šaligatvius ir dviračių takus.... Kad nebūtų taip, kaip su Asanaviciutes gatve. Pernai padarėt dviračių taką, šiemet keisit šildymo trasas....
  8. Rašiau prieš tai atsakydamas į ankstesnį klausimą. Butu gerai gražinti Pasakų parko pradinį išvaizdą. Dėja apie 70-80% P.P. objektų buvo sunaikinta... Papildomą apšvietimą, daugiau suoliukų, laiptukų bei šiukšledėžių. Organizuoti pareigunų arba nors policijos remėjų partuliavimą.
  9. Reiktu kameru, tualetu, daugiau suoliuku ir dideles aiksteles vaikams
  10. Daugiau sporto treniruoklių ir supynių vaikams