USP projekto žuvies kategorijos apklausa

Prašau įvertinti, kaip Jums svarbu žemiau išvardinti kriterijai renkantis atvėsintą ir apdorotą žuvį.

Rezultatai yra prieinami tik autoriui

Žuvies rūšis (raudona, balta, jūros gėrybės)

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies kilmė

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Galimybė pirkti gabalą žuvies (tiek, kiek reikia)

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Paruošta žuvis (nuvalyta, išfiletuota, ir pan.)

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies paruošimo būdas (rūkymas, sūdymas, vytinimas (komentaruose patikslinkite, koks apdorojimo būdas Jums svarbiausias)

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies gaminiai (marinuoti, sūdyti)

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Maistingumas, energetinė vertė, vitaminai ir kt. sveikatai reikšmingi dalykai

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies kokybė

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies šviežumas

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies sertifikatai, įrodantys, kad žuvis pagauta saugant natūralius žuvies išteklius

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Vartojimo kultūra (šventiniai ir prieššventiniai periodai)

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies produktų vartojimo mados, tendencijos

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Aptarnavimas parduotuvėje

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Pakuotė, pakavimas

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies pateikimas vitrinoje

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Palydintys produktai prie žuvies kaip pagrindinio ingrediento

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Informacija prekybos vietoje apie žuvies paruošimo būdus, vertę, sąvybes

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Gurmaniški poreikiai

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Sezoniškumas

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Fasuotė

A (labai svarbu)B (svarbu)C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai