Ūkio subjektų apklausos anketa 2019 m. II ketvirtis

9. Jūsų pasiūlymai ir pastabos:

  1. Daug metų ūkininkaujame ir esame puikiai susipažinę su augalų apsaugos taisyklėmis, patikrinimai tik laiko eikvojimas, tiek mums ūkininkams, tiek jūsų darbuotojams.
  2. Neturiu
  3. Iš vis tokia tarnyba nereikalinga,ūkininkai per tiek metų yra sukaupę didelę patirtį,jie piktybiškai nesielgia,dirba pagal nurodymus augalų apsaugos priemonių rekomendacijas,be to yra regiono vadybininkai,kurie tą darbą supranta /prekiauja augalų apsaugos produktais /,bet kuriuo atveju galima pasikonsultuoti.Visiškai bereikalingas valstybės pinigų švaistymas, jūsų specialistų išlaikymui.
  4. Atsakau pagal 2017 m. atliktą patikrinimą. Kiek supratau iš ūkininkų, kuriuos tikrina 2019 m. situacija labai pasikeitusi – ne ūkininkų naudai. Kartais ūkininkai nesupranta ko iš jų nori
  5. 6. Ar patikrinimą atlikęs darbuotojas tiesiogiai ar netiesiogiai prašė atlygio? darbuotojas primine ir pateike saskaitos numerius apie rinkliavos mokejima, kiek suprantu tai atlygio prasymas kaip valstybes institucijos. ne kysio neprase ir prasau kitam kartui aiskiau performuluoti klausima.
  6. per daznos patikros.
  7. Manau kad tikrinate perdaznai
  8. maziau patikru nes visi reikalavimai yra vygdomi
  9. Seminarų, mokymų ir t.t.kas duoda daugiau informacijos.
  10. neturiu