Tyrimas apie viešąjį transportą Vilniaus mieste.

10. Jūsų nuomonė apie viešojo transporto paslaugų kokybę ?

  1. Patenkinamani
  2. .
  3. Neturii nuomones.
  4. Paslaugą gaunu, nusigaunu iš vieno taško į kitą be problemų. Bet gyvenant užmiestyje susisiekimas su miestu yra kiek sudėtingesnis, nes transportas važiuoja gana retai.
  5. Gera
  6. Prastas susisiekimas tarp mikrorajonų (tarkim iš Justiniškių pasiekti Fabijoniškes gan keblu, persėdimai, ilgas laukimas, sugaištama daug laiko, ypač savaitgaliais). Arba visi autobusai važiuojantys į tą patį galutinį tašką tarpinėse stotelėse pravažiuoja 1-2 min. skirtumu, o paskui turi laukti 15 min. kito, ar negalėtų jie važiuoti bent į min. skirtumu? Tikriausiai per mažai transporto, nes piko metu įlipti sunkoka.
  7. Elektra varomi autobusai būtų geriau.
  8. Paslaugų kokybė tenkina, tačiau norėtųsi daugiau kontrolės, nes neretai asmenys naudojasi viešojo transporto paslaugomis be bilieto. Taip pat keleiviai neturintys bilieto yra linkę nesaugoti viešojo transporto priemonių, jas teršti ir kitaip gadinti, dėl ko kasdieninės kelionės autobusu gali tapti nemalonios. Ryte, esant didesniam žmonių srautui autobusai neretai būna perpildyti, todėl norėtųsi dubliuotų maršrutų (pvz 3G).
  9. Mano atveju dažnesnis autobusu marsrutas
  10. Nebloga, tikrai pasitaisiusi