Trakų rajono piliakalnių aplinkos įtaka turizmo plėtrai.

Jūsų pasiūlymai, kurie pagerintų/ suaktyvintų piliakalnių turizmo plėtrą Trakų rajone:

  1. Norisi jaukumo ir tvarkos
  2. Sutvarkyt, prižiūrėt, kad būtų patogu lankytis
  3. Piliakalniai yra nuostabus dalykas! Gamta puosia musu krasta... Reikia manau daugiau informacijos sklaidos internete, spaudoje ir panasiai.
  4. Turizmui didele taka turi piliakalniu aplikna, nes ju yra gana daug Traku rajone, zmones jais irgi domisi, reikia daugiau renginin organizuoti ir patiems zmonems nelauzyti jau padarytu suoliuku ir pan, kurie yra padaryti prie piliakalniu.
  5. Žemėlapis su piliakalniais. Visos Lietuvos piliakalnių aprašymai su atsisiunčiamais žemėlapiais. Žaidimas aplankyt pasirinktus piliakalnius. Kiek pamenu aplink pačius Trakus ir juose gal tik 4 piliakalniai (Trakų, Senųjų Trakų, Varnikų, Bražuolės). Bet visam rajone gal daugiau. Gal ir visus esu aplankęs.
  6. Trakų rajone yra 16 piliakalnių.
  7. Žygiai po piliakalnius, maršrutai, kuriuose būtų įtraukta kuo daugiau piliakalnių, legendų sklaida padėtų sudominti visuomenę.
  8. Šviesti gyventojus apie rajone esancius piliakalnius,organizuoti renginius šalia jų,šventes,turistinius žygius aplankant keletą piliakalníų.
  9. Nebuvau ir neduomyna.
  10. Trakų r. savivaldybės administracijos požiūris į piliakalnių pritaikymą lankymui, reklama, renginių organizavimas piliakalniuose, bedradarbiavimas su saugomomis teritorijomis, finansų skyrimas.