Trakų kultūros rūmų lankytojų apklausa

Mums labai svarbūs Jūsų pasiūlymai, komentarai, pastabos

  1. Siūlyčiau įvairinti renginių kokybę kuriant šiuolaikiškesnius, ne šabloniškus scenarijus, kviesti daugiau svečių iš kitų miestų ar net šalių, įtraukti į veiklą ir miesto bendruomenę, inicijuoti daugiau įvairesnių meno, jaunimo, suaugusiųjų burelių.
  2. mazai prisidedate prie masiniu renginiu. O ypac sokiruoja kad kalediniai renginiai vadinami seniuno svente!!! kultura is kulturnamio iseiti turi o ne is seniunio. ziema salta saleje. per vaiku spekrakli sedejome su pirstinem.
  3. Kameriniu susitikimu su aktoriais
  4. Dėkoju už inciatyvas
  5. Siūlau sustiprinti komanda jaunais energingais žmonėmis, pasirinkti prioritetinius renginius ir siekti jų naujos kokybės
  6. Įnešti naujų vėjų, ieškoti talentų tarp vaikų ir paauglių, skelbti atrankas prieš organizuojant
  7. Anketa sudaryta netinkamai ir gauta informacija bus neobjektyvi, kadangi buvo klausimu kur reikejo po 2 atsakymus pazymeti , o galimybė buvo 1 atsakymui. O šiaip pastebima daugiau renginiu organizuojamu.Sėkmės!
  8. .
  9. Lankausi beveik visuose padalinio renginiuose, kur gyvenu.
  10. Labai nejaukios patalpos kultūros namuose: tamsu, šalta, nešvaru, koncertų ar spektaklių pertrauku metu norėtusi jaukiai išgerti arbatos, tačiau kaiminystėje esanti kavinė- tapo landynę į kurią eiti nesinori.
  11. Ačiū jums už išklausytą nuomonę.
  12. Linkiu dirbti Trakų rajono gyventojų labui
  13. Manau, kad reikėtų vaidybos studijų vaikams - ateitų pasižiūrėti tėvai, seneliai. Reikėtų dailės studijos, kurios darbai galėtų papuošti ivešas miesto erdves (Obelių, Druskininkų pvz.). Reikėtų aiškaus išorinių renginių repertuaro, kurį matytų miestas, pvz. 10 mė. dailininkų ekspozicija mieste, 11 mėn. - foto bųrelio paroda ant miesto parduotuvių vitrinų, 12 mėn. ,,Dovanokim kalėdų puokšmę" - floristai kuria ir puošia polikliniką, ligoninę ir t.t. Taip miestas pajustų kultūros namų darbą tiesiogiai, ne tik vidaus renginių organizavimą.Didžiulės jums sėkmės!
  14. Trakų kultūros rūmuose nėra jaukumo, šalta, be to galėtu buti nors automatai kavos atsigerti, dar geriau mini baras.
  15. Siūlau plėtoti teatro veiklą
  16. Trakų kultūros rūmai galėtų pabandyti organizuoti edukacinio pobūdžio, diskusijų pobūdžio renginius, skirtus lavinti kultūrą plačiąja prasme, pvz. bendravimo įgūdžiū ūgdymas, diskusijų klubas ir pan.
  17. daugiau neformalių renginių. Masiniai paminėjimai labai atsibodo :)
  18. Daugiau inovatyvumo, įvairumo, nuolat tobulinti vykstančių renginių lygį
  19. daugiau profesionaliu atlikeju renginiuose
  20. Taip ir toliau!
  21. Orientuotis i uzduotis gyventojams komandines, su jau paskirtais komandu kapitonais(pagrindiniais iniciatoriais), taip zmones lemgviau pritauksite. Individualios uzduotys dazniausiai isgasdina:)
  22. NUSIBODO - visuose renginiuose tie patys kolektyvai, tas pats repertuaras IR VIEN LENKAI :(
  23. Jaukumo ir silumos Traku kulturos rumams
  24. Vystykit šiuolaikinio meni, teatro kryptis. Visos kitos gerai veikia ir be rūmų
  25. Daugiau renginiu.
  26. n kiekybėje, o kokybėje esmė:-))
  27. Ačiū už pastangas ir darbą.
  28. Pastabų nerasta.