Teatro " Braižas" pasirodymas

Kokį atsiliepimą paliksite Raseinių rajono mėgėjų teatro grupei "Braižas"?

  1. Patys geriausi!
  2. ...
  3. Jūs verti didžiųjų scenų ! Talentingi ,nuoširdūs meniškos sielos žmonės :) Linkiu sėkmės .Lauksime naujų spektaklių :)
  4. Sveiki,atsiliepimai patys geriausi ir nuosirdziausi. Patiko man ir mano vaikams.Aktoriai tikri profesionalai.Aciu Jums labai uz nuosirdu darba .
  5. Linkiu kuo daugiau jums sukurti spektaklių ir vaidinimų.Sėkmės.
  6. Šaunuoliai!!! Tikrai labai patiko, labai įtraukė ir vis dar nepaleidžia... O kadangi vis mąstau ir mąstau apie spektaklį, tai net prisigalvoju, ką aš jame pakeisčiau... Ačiū tariu ir savo mokinių vardu, Jūsų spektaklis juos taip pat labai sujaudino, labai džiaugėsi jį pamatę, mielai žiūrėtų ir dar kartą. Ačiū, kad parodėte, kaip gerai mes visi gyvename. Kuo geriausios Jums visiems sėkmės kuriant ir savo darbo vaisius dovanojant žiūrovams!
  7. Šaunuoliai!
  8. Puiku
  9. Visus labai myliu. Kūrybinės sėkmės.
  10. Tai, ką vaidinate, jūs tuom gyvenate, viskas išplaukia iš jūsų sielos gelmių. Žavi aktorių nuoširdus įsijautimas į savo vaidmenis, didelė meilė tam, ką darote. Jūsų vaidyba žiūrovą jaudina...Tai, ką mačiau, buvo meistriška, jautru, palietė daug jausmų. Kūrybinio įkvėpimo! Savo nuoširdumu ir artistiškumu ir toliau šildykite žiūrovų širdis!