Šviežios duonos kepykla

Gerb. Respondente

Tyrimą atlieka Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto ,,Agroverslo technologijų" IIl kurso studentas. Tyrimo tikslas -  išanalizuoti: ar žmonėms reikalinga šviežios duonos kepykla. Tyrimo duomenys bus panaudoti rengiant dalyko ,,Metodologija ir taikomoji statistika" savarankišką darbą. Konfidencialumas garantuojamas. Jums tinkamą variantą pažymėkite taškeliu.

Anketos rezultatai yra prieinami tik anketos autoriui

1. Amžius?

2. Lytis?

3. Jūsų socialinė padėtis?

4. Jūsų pajamos?

5. Ar valgote duoną?

6. Ar dažnai valgote duoną?

7. Kokia duoną renkates?

8. Kokį gamintoją renkatės?

9. Pagal ką renkates duoną?

10. Kur perkate duoną?

11. Ar pirktumete šviežią duoną iš kepyklos?

12. Miestas?

13. Ar norėtumet tokios kepyklos jūsų mieste?