Švenčionių rajono savivaldybės gyventojų apklausa rengiant Švenčionių rajono savivaldybės strateginį plėtros planą iki 2027 metų

Siekiant didinti gyventojų gerovę Švenčionių rajono savivaldybėje, kokioms sritims savivaldybė turėtų skirti didžiausią prioritetą artimiausius 7 metus. Prašome pasirinkti ne daugiau nei 5 pagrindines sritis.

  1. Normaliai apmokamų darbo vietų kurimas
  2. Žymiu daugiau nei 5, nes į penkias pagrindines netelpu :)
  3. vandens kokybės gerinimas
  4. Vandentiekio tvarkymas, nes daugumą kaimų vandenį iš čiaupo gertį neįmanomą, nes vamzdžiai tokie užrudije po žemę kad ir vanduo toks teką, kad gert jo neimanomą ir kvapas toks, kad vemt verčia. Taip pat darbų stoką švenčionių rajone vienintelė vietą kur visi sėdi tai Intersurgical kur jauni žmonės gadinasi sau sveikata tiesioginę to žodžio prasmę,nes švenčionyse nėra darbų jauniem žmonėm. Taip pat būtų nuomai bent jau jaunom šeimo ar mamom vienišom su vaikais, didelis trukūmas gyvenamųjų vietų, juk jei būtų švenčionyse gerai apmokamas darbas ir galima būtų gaut būstą nuomuotis bent, tai dauguma švenčionių raj gyventojų neplustų į sostinę ir į kitus miestus gyventį.
  5. Kelių asfaltavimas
  6. Naujų vandentiekiu ir nuotekų trasų.
  7. tikrinti apie vykdomus ir įpareigojančius priimtus savivaldybės darbuotojų sprendimus šalinant nustatytus pažeidimus
  8. PLĖSTI PABRADĖS MIESTE VANDENTIEKĮ! NUOTEKŲ VAMZDYNUS! ASFALTUOTI IR PRIŽIŪRĖTI KELIUS
  9. Kelių ir apšvietimo būklės gerinimas sodų bendrijose, atskirose jų dalyse, kur yra gyvenamieji namai
  10. Sporto aikštynų šalia mokyklų sutvarkymas!