Studijų gerinimas

Parašykite savo pasiūlymus ir pageidavimus, kuriais galima būtų tobulinti Turizmo vadybos studijų programą. (Atsakyti į šį klausimą yra privaloma)

  1. neturiu pasiulymu
  2. Manau būtų patogu sudėti paskaitas į keturias dienas ir pirmadienį arba penktadienį palikti laisvą, nes daug studentų važiuoja namo ir dažnai penktadieniai būna perkrauti paskaitomis. Ar net dirbantis savaitgaliais studentai galėtu lengviau derinti savo darbo grafiką.
  3. .
  4. None
  5. Daugiau užduočių, praktinių darbų susijusių su mūsų specialybe. Lankymasis viešbučiuose, (didžiausiose)kelionių agentūrose
  6. Paskaitos galėtų būti iki 14h, nes jei dirbi, niekaip negalėtum spėti jei tau paskaitos baigiasi tik 16h ar vėliau. Paskaitų geriau daugiau galėtų būti pirmadienį-ketvirtadienį o penktadienį visai nebūti, nes ne vilniečiai nori grįžti į namus.. prieš šventes (kalėdas, naujus metus) galėtų būti lengvesnis modulis parinktas, o ne su daugybę atiskaitymų, kai pvz spalį, lapkritį nuobodžiaujame..
  7. daugiau motyvacijos, praktinių užduočių , svečių iš užsienio ir panašios veiklos. mano manymu, tada gaunama daugiau patirties ir informaciją lengviau atsiminti. iš dėstytojų pusės norėtųsi daugiau jų asmeninės patirties bei kad informaciją teiktų įdomiai
  8. Siūlyčiau antrame kurse, rinkodaros moduli suderinti su rinkodaros dienomis, nes šiais metais pasitaikė labai daug neaiškumų.
  9. Norėtųsi bent vienos dienos visiškai laisvos pagal tvarkaraštį, taip pat labiau suderintų modulius, o tai rinkodaros dienos buvo kito modulio pabaigoj ir tada gaunasi labai didelis krūvis, nes per daug atsiskaitymų vienu metu. Geriausias tvarkaraštis, kai nebūna vėlyvų paskaitų, produktyvus darbas ir didesnis lankomumas
  10. Būtų gerai, kad penktadienį ar pirmadienį būtų laisva diena, kadangi kartais geriau atsedeti keliose paskaitose kitomis dienomis.