Strateginės sesijos ĮVERTINIMAS

JŪSŲ PASIŪLYMAI, KOMENTARAI, PASTABOS KITAIS KLAUSIMAIS

  1. Tokia pakili nuotaika retai būna po tokio tipo renginių, bet tą kartą vienareikšmiškai - PUIKIAI !
  2. Vyšnia ant torto - Vilma šokių aikštelėje. Tikra karalienė! Visus įtraukinėjo, kėlė nuotaiką.
  3. Kaip jau ir minėjau - dalyvautojais per zoom būtų galima labiau pasirūpinti (garso kokybė; prezentacijų pateikimas, nes per kamerą žiūrint į ekraną renginyje ne viską aiškiai galima matyti). Taip pat dalyvius zoom'u būtų galima labiau įtraukti į diskusijas, nes pagal dabartinį formatą jie galėjo būti tik pasyvūs stebėtojai.
  4. Puikus renginys, labai faina, kad visi buvo įtraukti ir taip pat kad yra galimybė įsitraukti į strategijos išpildymo vystymą ir augimą įmonėje. Labai ačiū organizatoriams, vadovams, renginio vedėjams ir dalyviams.
  5. Visi išvažiavo su didele motyvacija ir vienybės jausmu, tai labai geras jausmas, kai norisi daug nuveikti, tad svarbu stengtis tokią motyvaciją išlaikyti.
  6. Labai patiko formatas. Visiškai teigiamos emocijos, nebuvo kalbų apie neigiamus dalykus: nepadarėm, neįvykdėm, turit padaryti tiek, taip ir nekitaip... Viskas buvo pateikta ne per tai kad "nu padarom", o sujudino iš vidaus. Motyvacija pakylėta, norisi prisidėti ir daryti. Ne todėl kad reikia, o todėl kad pakylėjo nuo žemės :) Tikiuosi krūvis neužgoš ir ta motyvacija nedings :)
  7. Ačiū už tokį gražų renginį
  8. Max motyvacija. Tokie renginiai padeda susivokti kokioje puikioje aplinkoje esi ir kiek daug gali padaryti!
  9. 5 - pakili nuotaika.
  10. Galima ir daugiau darbuotojų įtraukti į sesiją