Socialinės reklamos prieš smurtą ypatumai

Atsakykite į klausimą, jei prieš tai buvusiame klausime atsakėte „Taip“: kaip tą reklamą įsivaizduojate?

  1. Neįsivaizduoju, tačiau padėti būtų malonu, jausčiausi prisidėjusi prie pagalbos visuomenei.
  2. Pirma mintis - minia žmonių, liekanti kaip ir šešėlyje už žmogaus, patiriančio smurtą, o nuotraukoje apačioje nufotografuoti tie žmonės iš kitos pusės ir jų veiduose matosi susirūpinimas, bet pritrūksta drąsos žengti pirmą žingsnį.
  3. .
  4. įvairiai, bet kad būtų objektyvi
  5. suzalota
  6. Tokia reklama turėtų būti ne nuobodi. Nereikėtų užsikabinti tik ant siunčiamos žiūrovui žinutės, nes dažniausiai, tai būna klaida, dėl kurios tokio tipo reklamos būna tiesiog nuobodžios. Pagal mane, nereikia žmogui sakyti, jog, pavyzdžiui rūkymas yra blogai. Jis nepriims šios siunčiamos žinutės. O kaip tik atvirkščiai, reikia parodyti, ką jis "gautų" nerūkydamas, kaip pasikeistų jo gyvenimas. Taip pat, tokia reklama turėtų būti moderni, kad neatsiliktų nuo kokio Iphone reklamos.
  7. padaryti kaip trumpą filmuką
  8. Nusifotografuočiau bet kokio tipo socialinėje reklamoje
  9. Tai galėtų būt dvejopo pobūdžio reklamos - tiek skirtos smurtaujantiems, atkreipti dėmesį į tai, kad smurtu santykių nepakeisi, tiek tiems, kurie patiria smurtą (kad neužsisklęstų savyje ir nebijotų apie šią problemą kalbėti su profesionalais (psichologais ir kt.) - tokiai reklamai turiu ir vieną idėją.
  10. ne kaip Pries Smurta, o kaip Uz Taika ir darna. pvz sedziu ant sofos, ziuriu tv. vaikas salia rekauja, duksta, ispila mano alu. o as ramus sypsausi. ir apacioj po foto prierasaas: neturiu kompleksu, todel esu taikus. arba pvz nenaudoju kumscio, nes turiu mylima moteri. arba pvz nesistengiu but didesnis, nuo to maniskis nepadides. kazkas tokio