Slapto pirkėjo tyrmai

Kaip jūsų nuomone, tokio pobūdžio įmonė turėtu save reklamuoti?

  1. asa
  2. Sudominti pirkėjus reklama ,kuri būtų patraukli.
  3. taip, kaip ir visos.
  4. Mano manymu, tai B2B rinka, todėl reklaminių įrankių spektras sumažėja. Aš imčiausi tiesioginių pardavimų, rašyčiau užsakomuosius straipsnius apie tai, kaip "slaptas pirkėjas" gali padėti įmonei, galbūt kokį seminarą nemokamą aptarnavimo tema surengčiau, kad padidint įmonės žinomumą... žodžiu :)
  5. manau kad reklamuotis per tv nereikia. tiksline auditorija yra imones reikia siusti asmeniskai vadovams na blogiausiu atve laishka, arba skambinti, na vykdyti asmenini pardavima manau. reikia galvoti kaip pasiekti nemazas leshas gaunanti imones vadova. manau reklama per tv arba lauko reklama jo nesudomintu
  6. specializuoti renginiai (paskaitos apie tai)tarkim kazkokiu imoniu vadovams. tai matyt butu efektyviausia, nes televizija nera labai tikslinga, kadangi ci alabai aiski tikline auditorija ir ji nera eiliniai zmogeliai, o butent kazkokiu imoniu vadovai, verslininkai ir pan.
  7. Manau kad jai deretu reklamuotis verslo zurnaluose, tokiuose kuriuos perka imoniu direktoriai ir pan.
  8. Internete, su verslu susijusiuose puslapiuose, galbut asmeninis pardavimas- ateinant i imone ir siulant savo paslaugas, katalogai, brosiuros, taip pat viesinimas jau atliktu darbu, pvz., TNS Gullup zino visi bet ji nereklamuojasi, uztat jos visur daug, turiu omeny atliktu tyrimu rezultatai :)
  9. Tv ar radio reklama turbut butu kiek netikslinga nes brangu ir auditorija per mishri. cia labiausiai, manau, tiktu reklama klasifikuotu skelbimu laikraciuose, kam reiktu, tas susirastu. Galbut butu visai neblogai ishsiuntinet oficialius laishkus imoniu vadovams.
  10. ji galetu rasyti poranesimus spaudai apie savo egzisatavima, veikla,kokius darbus yra atlikusi, kokias paslaugas siulo ir t.t., galetu buti su ju veikla susijusiu renginiu remejai, bei kitokiu stambiu renginiu remejai. Dar gal visai galetu i delfi.lt baneri isideti, kur nuoroda i ju internetini puslapi.